En del av

Sanna Nielsens tankar kring att skaffa fler barn i framtiden

28 jun, 2022 
AvMichaela Mastad
Sanna Nielsens tankar kring att skaffa fler barn i framtiden
Den folkkära artisten och programledaren Sanna Nielsen blev under 2021 mamma till sonen Gibson.
I en ny intervju delar hon nu med sig av tankarna inför att skaffa fler barn.
Annons
VIDEO: 5 härliga ögonblick vi minns från Allsång på SkansenBrand logo
VIDEO: 5 härliga ögonblick vi minns från Allsång på Skansen

Det är återigen Sanna Nielsen som kommer att leda det folkkära programmet Allsång på Skansen i år. Men årets säsong är också den sista för allsångsledaren. Sanna lämnar nämligen över stafettpinnen till någon annan nästa år. I en intervju med Expressen berättar hon att det är med blandade känslor hon tar avsked till programmet efter sju säsonger som allsångsledare.

– Jag säger ju hej då till något som jag har älskat att göra, men det känns ändå bra att ha bestämt sig. Samtidigt trivs jag ju så bra på den där scenen. Jag vet att jag än en gång kommer att ha världens roligaste sommar och att jag kommer att stå där efter det sista programmet och tänka: ”Vad har jag gjort?”, sa hon i intervjun.

Sanna Nielsens glädjande nyheter om sonen

Det var på självaste Mors Dag förra året som artisten kunde bekräfta de glädjande nyheterna att hon väntade sitt första barn. Pappan är kärleken Joakim Ramsell, som Sanna Nielsen varit tillsammans med i 13 år, och nu äger ett lyxigt hus ihop med.

Annons

Lagom till hösten i fjol möttes vi av det fantastiska beskedet att Sanna hade fått en son, lilla Gibson. Under graviditeten körde Sanna på som programledare för Allsång på Skansen och i år får sonen vara med på riktigt. Han ska nämligen få följa med mamma Sanna på jobbet och uppleva allsången live på scenen i Stockholm.

– Nu kommer han att vara med bakom scenen i sommar. Det verkar redan som att han älskar livet där, säger Sanna Nielsen.

Även om Sanna slutar med allsången så kommer hon ha fullt upp ändå. Till hösten åker hon återigen ut med produktionen Min Sanna jul där 25 konserter på 22 orter planeras. Nästa år är det dags igen för ett fullspäckat schema och i början av året kommer hon spela i Funny Girl på Malmö Opera.

Sanna Nielsen är återigen programledare för Allsång på Skansen.
Sanna Nielsen är återigen programledare för Allsång på Skansen.

Sanna om tankarna inför att skaffa fler barn

Artisten har verkligen fullt upp med familjen och karriären. Men något som hon har klargjort är att sonen Gibson, som idag är sju månader är hennes största prioritet. När Sanna får frågan om det finns eventuella planer på att utöka familjen eller att gifta sig med sin stora kärlek så avfärdar hon funderingarna snabbt.

– Inget av det finns på agendan just nu, säger hon.

Foto: TT

SE OCKSÅ: Sanna Nielsen – 5 fakta om kändisenBrand logo
SE OCKSÅ: Sanna Nielsen – 5 fakta om kändisen
Annons