En del av

Shirley Clamps nya liv som bonusmamma: ”De är så fina”

20 feb, 2023 
https://image.motherhood.se/Simon-2.jpg.jpg?imageId=8596666&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=1318Simon Nilsson Larsson
Hela kändis-Sverige bakar-aktuella Shirley Clamp är mamma till en tonårsdotter.
Sedan hon träffade kärleken i Benny Rönnelöw har hon också fått en ny roll i sitt liv: Som bonusmamma till pojkvännens fyra barn.
Annons
Se 5 snackisar från veckan som gått
Se 5 snackisar från veckan som gått

Den 7 mars i år är det dags för Hela kändis-Sverige bakar igen. Programmet leds av Tina Nordström och i juryn hittar vi bagaren Johan Sörberg och konditorn Elisabeth Johansson.

En av årets deltagare är Shirley Clamp som tävlar med Hanna Norman.

Så träffades Shirley Clamp och pojkvännen Benny

För runt tre år sedan träffade artisten, som nyligen firade 50 år, kärleken igen. Benny Rönnelöw, 47, är den lycklige mannen. Han jobbar med arbetskläder och har tidigare varit sportchef för Hammarby hockey och spelare.

De fick först kontakt på en dejtingapp, och träffades senare över en lunch. Allt kändes bra och de blev ett par.

– Jag är jävligt glad för att jag har träffat Benny. Jag har inte känt så här innan och har inte haft någon sedan jag bröt upp med pappan till min dotter. Det känns som det har gått 83 år, sade Shirley Clamp till Aftonbladet några månader in i relationen.

Annons

Pappan till hennes dotter Vilja, som föddes 2008, är Daniel Ottosson. De var ett par i 14 år innan förhållandet tog slut 2016.

Shirlley Clamp om livet som ”fembarnsmamma”

Shirley Clamp och Benny Rönnelöw lever nu ett bonusfamiljeliv. För när de fann varandra fick hon fyra bonusbarn på köpet.

– När jag och Benny träffades första gången frågade han mig om jag hade barn. Och jag svarade att jag har ett barn. Då sa han ”då har du fem barn nu”. Han har alltså fyra barn sedan tidigare, de är så fina. Så fembarnsmamma nu alltså, det är inte illa, sade hon till Aftonbladet.

När artisten gästade radioprogrammet Halv tre med Lotta Bromé förra året berättade hon om sina känslor kring att öka på barnaskaran från ett till fem.

– Hade det varit småbarn som fortfarande bär blöjor, även om jag älskar bebisar, så vet jag inte om jag hade velat börja om. Men nu hade jag turen att de yngsta var sju när jag kom in i bilden och kunde faktiskt prata, säger hon.

5 saker du kanske inte visste om Shirley Clamp
5 saker du kanske inte visste om Shirley Clamp

Foto: TT

Annons
Innehåller reklamlänkar