En del av

Sofi Fahrman gravid med sitt andra barn

11 apr, 2022 
Gabriella Håkansson
AvGabriella Håkansson
Sofi Fahrman och Filip Engelbert
ELLE-profilen Sofi Fahrman är gravid med sitt andra barn. Nu delar hon med sig av den glädjande nyheten på Instagram.
Annons
Trettio plus trevar: Det blir vinst varje gång på skrattBrand logo
Trettio plus trevar: Det blir vinst varje gång på skratt

Modeprofilen Sofi Fahrman är gravid med sitt andra barn, det berättar hon nu på Instagram. Bebisen blir Sofi och maken Filip Engelberts första gemensamma barn.

Så träffades Sofi Fahrman och Filip Engelbrekt

Det var under ett jobbmöte 2017 som Sofi och Filip träffades. Kärlek uppstod och i december 2020 avslöjade Sofi att de förlovat sig. Ganska precis ett år senare, i december 2021, blev paret man och hustru i Stockholms stadshus. Nu kommer glädjande nyheterna om att makarna utökar familjen.

Sofi Fahrman och Filip Engelbert
Sofi Fahrman med mannen Filip Engelbert. Foto: TT

”Känner så mycket kärlek och tacksamhet”, skriver Sofi till en bild på sig med handen lagd runt den växande bebismagen.

Annons

Sofi är mamma till dottern Lily

I samma inlägg har Sofi även delat en bild på ett omslag hon prydde för nio år sedan då hon var gravid med sitt första barn. Sedan en tidigare relation med finansmannen Nick Zijlstra har Sofi nämligen dottern Lilly, som idag är 8 år gammal.

I ett nytt blogginlägg tackar Sofi för alla gratulationer som inkommit sedan paret offentliggjorde nyheten. Hon avslöjar dessutom att grapefrukt kommit att bli hennes craving under den pågående graviditeten.

Förutom bloggare är Sofi både modejournalist, influencer, författare, programledare, poddare, stylist, egenföretagare och mycket därtill. Själv har hon förklarat sig som en multitaskande journalist, vilket låter som en väldigt passande titel.

Foto: TT

Annons