En del av

Så lyckas du i en relation – parterapeutens bästa råd i nya podden Stora Relationsguiden

09 jun, 2022 
AvJenny Lundberg
Stora Relationsguiden – ny podd med parterapeutens bästa råd

Ta din relation till nya höjder och tänd gnistan på nytt med hjälp av podden Stora Relationsguiden. Varje vecka kommer nya avsnitt med tips och råd på olika dilemman från parterapeuten Anneli Östling och Bella Lagerquist – med lyssnaren i fokus.

Annons
Ny podd på Aller Media: Stora RelationsguidenBrand logo
Ny podd på Aller Media: Stora Relationsguiden

Hur skapar man en kärleksfull relation, hur hanterar man svek och hur sjutton klarar man av en skilsmässa? I den nya podden Stora Relationsguiden som drivs av parterapeuten Anneli Östling och hennes sidekick Bella Lagerquist behandlas alla sorters frågeställningar kopplat till relationer – och lyssnaren uppmanas att skicka in sina egna berättelser och frågor.

Stora Relationsguiden – experten svarar i ny podd

Anneli Östling är parterapeut och relationsexpert med egen mottagning på Kungsholmen i Stockholm, och har många års erfarenhet av att arbeta med par. Nu svarar hon på lyssnarnas frågor om relationer i nya podden Stora Relationsguiden tillsammans med Bella Lagerquist.

Annons
Stora relationsguiden, ny podd
Anneli Östling och Bella Lagerquist.

– Lyssnaren får lektioner i kärlek. Vi tar oss an olika relationsutmaningar och ger konkreta tips och råd. Podden kommer att fungera som parterapi. Jag ska försöka guida er genom allt! Säger Anneli Östling.

Stora relationsguiden, ny podd med konkreta tips och råd
Anneli Östling.

Bella Lagerquist är programledare i podden och jobbar annars som produktionsledare i reklambranschen. Bella har tidigare gått i parterapi och individualterapi hos Anneli.

Annons

– Jag lärde känna Anneli när jag gick i parterapi hos henne – och det gick ju vägen! Idag har vi en ny sorts relation ihop, med podden, säger Bella Lagerquist.

Ny podd Stora relationsguiden, konkreta tips och råd
Bella Lagerquist.

Anneli har en djup ämneskunskap om relationer och Bella ett vardagsnära perspektiv – tillsammans är de en varm och omtänksam duo med lyssnaren i fokus. Bella kommer ställa så många nyfikna frågor som möjligt och det kommer även dyka upp spännande gäster i podden.

Så lyckas man i en relation – konkreta tips och råd

Vilka är de största misstagen man gör i en relation och hur tänder man gnistan på nytt? Varje avsnitt av Stora Relationsguiden kretsar kring ett tema. Podden kommer att ta samtal om relationer på allvar, men med en underhållande och ibland utmanande ton.

Annons

Tanken med podden är att man ska lära sig något av varje avsnitt som beskriver olika relationsutmaningar och tillsammans levererar Anneli och Bella konkreta tips och råd som par kan börja använda direkt.

Stora relationsguiden, ny podd
Anneli Östling och Bella Lagerquist lärde känna varandra genom parterapi.

Lyssna på trailern och prenumerera på podden här!

Annons