En del av

15 folkkära kändisar med stora familjer

06 maj, 2021 
Emma Castman
felix herngren martina haag
Det finns gott om stora familjer i kändis-Sverige. Här är 15 exempel på folkkära profiler med fyra barn eller fler.
Annons
10 hollywoodstjärnor som har stora familjerBrand logo
10 hollywoodstjärnor som har stora familjer

En framgångsrik karriär i rampljuset – och en stor familj med många barn. Ja, det ena behöver inte utesluta det andra. Nedan listar vi exempel på kändisar med stora familjer:

Stellan Skarsgård

Stellan Skarsgård

Skådespelaren Stellan Skarsgård har hela åtta barn. Alexander, Gustaf, Bill, Sam, Eija och Valter från äktenskapet med läkaren My Skarsgård, samt Ossian och Kolbjörn med filmproducenten Megan Everett som han gifte sig med 2009.

Annons

Magdalena Graaf

Magdalena Graaf

2020 gick Magdalena Graaf och Filip Larsson ut med att de bestämt sig för att gå skilda vägar. Tillsammans har de barnen Charlie och Louie. Därtill har Magdalena ytterligare tre barn, Tristan och Lance tillsammans med Magnus Hedman samt Isak, som tragiskt gick bort 2014, från ett tidigare förhållande.

Hannah Graaf

Hannah Graaf

Även Magdalenas syster Hannah Graaf har många barn – närmare bestämt fyra stycken. William som hon har tillsammans med Andreas Carlsson, Mio som hon har tillsammans med Daniel Boudal samt Vida och Liv från sitt äktenskap med Peter Karyd.

Annons

Camilla Läckberg

Camilla Läckberg

Däckarförfattaren Camilla Läckberg har fyra barn. Wilhelm och Meja tillsammans med Micke Eriksson, Charlie tillsammans med kändispolisen Martin Melin samt Polly tillsammans med Camillas nuvarande man, MMA-fightern Simon Sköld.

Christina Schollin och Hans Wahlgren

Christina Schollin och Hans Wahlgren

Skådespelarparet Christina Schollin och Hans Wahlgren har fyra barn tillsammans – närmare bestämt tre söner och en dotter. Äldst är sonen Peter, och därefter kommer Niclas, Pernilla och Linus.

Annons

Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgren

Christina Schollin och Hans Wahlgrens dotter, Pernilla Wahlgren, valde själv att bilda en stor familj med fyra barn. Oliver, Bianca och Benjamin tillsammans med exmaken Emilio Ingrosso och Theo från sitt tidigare förhållande med Joachim Lennholm.

Charlotte Perrelli

Charlotte Perrelli

Även Charlotte Perrelli har fyra barn. Angelo och Alessio från sitt tidigare äktenskap med Nicola Perrelli samt Alvin och Adrian med sin nuvarande man, Anders Jensen.

Annons

Felix Herngren

Felix Herngren

Skådespelaren och filmregissören Felix Herngrens familj består av frun Clara och sex barn. De tre äldsta, Fanny, Vera och Leo, fick han med ex-frun Jenny Myrberg och de tre yngsta, Bill, Iris och Lisa, har han med sin nuvarande fru Clara.

Sofia Wistam

Sofia Wistam

Sofia Wistam har fyra barn – tre söner och en dotter. Kid som Sofia fick tillsammans med artisten Thomas ”Orup” Eriksson, Sindy som hon fick med Anders Ragm samt Texas och Lennox med Magnus Wistam.

Annons

Tilde de Paula Eby

Tilde de Paula Eby

Även tv-profilen Tilde de Paula Eby har fyra barn. Äldst är Elian och Zion som hon fick tillsammans med exet Daniel Möllberg, därefter kommer dottern Naemi som hon fick tillsammas med Fredrik Bjuhr – och yngst är sonen Illyah som Tilde har tillsammans med sin nuvarande make Thomas de Paula Eby.

Martina och Erik Haag

Martina och Erik Haag

Erik och Martina Haag gick skilda vägar 2014, efter 19 år tillsammans. Innan dess hann de få fyra barn ihop. Äldst är sonen Jackson och därefter kommer Lucia, Dino och Diana.

Annons

Mia och Jesper Parnevik

Mia och Jesper Parnevik

Sist men inte minst – den populära familjen Parnevik. Tillsammans har Mia och Jesper fyra barn, tre döttrar och en son. Alla är döpta till ett förnamn på ”P”, nämligen: Peg, Penny, Philippa, och Phoenix.

Foto: TT

Annons