En del av

Nostalgi: Så såg svenska kändisarna ut som barn – unika bilder

10 nov, 2022 
Redaktionen Motherhood
malin berhagen, pernilla wahlgren och prinsessan madeleine som barn
Många av dessa har offentliga sedan de i princip var nyfödda. Men hur såg Pernilla Wahlgren, Penny Parnevik och prinsessan Victoria ut som små barn? Här ger vi dig en riktig nostalgitripp.
Annons

Det kan finnas många olika orsaker till att man redan som liten syns i tv-program eller på löpsedlar. Man kanske har fötts under speciella förhållanden, har vunnit pris – eller så har man kända föräldrar.

Vi har plockat ut 10 svenska kändisar – allt från kungligheter till programledare och artister, som vi är vana att se i vuxen ålder, men som faktiskt varit i ropet sedan de var små. Visst känner du igen dem?

Se också: 10 kändisföräldrar som skyddar sina barn från rampljuset

10 kändisföräldrar som skyddar sina barn från rampljusetBrand logo
10 kändisföräldrar som skyddar sina barn från rampljuset

Bianca Ingrosso

Trots att hon är dotter till en av Sveriges mest folkkära artist har Bianca Ingrosso ändå fått jobba hårt för att komma dit hon vill. Istället för att göra karriär inom musikbranschen har hon gått sin egen väg och arbetar idag som influencer, entreprenör och programledare.

Annons
Bianca Ingrosso
Till vänster: Nyfödd liten Bianca i mamma Pernillas famn. Till höger: Bianca i sin egen talkshow Bianca.

Malin Berghagen

Skådespelaren och författaren Malin Berghagen gick inte i mamma Lill-Babs eller pappa Lasse Berghagens fotspår, för henne kändes kvinnohälsa och välmående mer intressant. Sin kunskap och inspiration delar hon med sig av i sina böcker och sociala medier.

Malin Berghagen
Till vänster: Malin som drygt 2-åring i mamma Lill-Babs´famn.

Sanna Nielsen

Sångfågeln Sanna Nielsen från Skåne upptäcktes som 11-åring. Ja, vem minns inte Till en fågel som snabbt blev en hit på svenska musiklistor. Sedan dess har karriären blomstrat och vi har sett henne i stora produktioner som Melodifestivalen och som programledare för Allsång på Skansen.

Annons
Sanna Nielsen
Till vänster: Sanna när karriären började ta fart.

Prinsessan Madeleine

Som tredje barnet i kungafamiljen är prinsessan Madeleine den som antagligen behövt ta sin lilla plats. I dag är hon själv trebarnsmamma till prinsessan Leonore, prins Nicolas och prinsessan Adrienne.

Prinsessan Madeleine
Till vänster: Arkivbild från 1986 på prinsessan Madeleine.

Benjamin Ingrosso

Han är inte bara bra på att sjunga och underhålla på scen, han har även ett eget tv-program där han får visa sitt stora intresse, nämligen mat. Benjamin Ingrosso kombinerar alla sidor han fått av mamma Pernilla Wahlgren och pappa Emilio Ingrosso – och det verkar ju vara succé.

Annons
Benjamin ingrosso
Kolla till vänster! Vilken gullig Benjamin som hänger i mamma Pernillas famn.

Sanna Lundell

Journalisten Sanna Lundell har programlett många intressanta och viktiga program, bland annat Djävulsdansen som handlar om hur det är att vara nära en person med psykisk ohälsa. När hon inte pratar i radio eller spelar in poddar skriver hon för många stora tidningar och magasin. Hur tror du hon såg ut som liten tjej?

Sanna Lundell
Visst är det en liten Sanna på den vänstra bilden? Bilden är tagen 1984.

Penny Parnevik

Infleuncer och inspiratör – och dotter till Sveriges främsta golfspelare. Penny Parnevik har vuxit upp med många syskon, där pappa Jesper och mamma Mia varit familjens trygga punkt. Idag är Penny tvåbarnsmamma och får själv testa på flerbarnslivet – heja!

Annons
Penny Parnevik
Jesper, Penny, syster Peg och mamma Mia – vilken underbar nostalgibild.

Pernilla Wahlgren

Artist, programledare, författare, kläddesigner, influencer – ja, det känns som att Pernilla Wahlgren har mer än 24 timmar på ett dygn, eller hur? Ingen har väl kunnat missa succéprogrammet Wahlgrens Värld där vi får följa i hennes vardag.

Men hur var livet när hon var ett litet barn? Kolla på den här urgulliga bilden.

Pernilla Wahlgren
En mini-Pernilla som inte ens börjat gå.

Kronprinsessan Victoria

Kronprinsessan Victoria är kung Carl XVI Gustafs och drottning Silvias första barn, vilket antagligen varit orsaken till att vi fått se otrolig dokumentation från hennes barndom. Kolla den här bilden från hennes första julafton – så gullig!

Annons
kronprinsessan victoria
Drottningen och kronprinsessan Victoria firar jul.

Kristin Kaspersen

En omtyckt programledare och poddare har Kristin Kaspersen blivit en person som många vill ha i sitt flöde. Varm, glad och mjuk – ja, dessa sidor verkar hon ha haft redan från stat. Bilden på henne och mamma Lill-Babs väcker många känslor.

Kristin Kaspersen
Som barn till folkkär artist fick Kristin säkert följa med på många turnéer.

Foto: TT

Se också: Svenska kändisar och deras barn i (typ!) samma ålderBrand logo
Se också: Svenska kändisar och deras barn i (typ!) samma ålder
Annons