En del av

Sveriges bästa hotell med utomhuspooler

04 maj, 2021 
https://image.motherhood.se/image-3997033?imageId=3997033&width=1320&height=689
Stina Dahlgren
AvStina Dahlgren
hotell med pool
Vill du ta med familjen till känslan av att befinna dig utomlands – fast i Sverige? Vi har listat Sveriges bästa hotell med utomhuspooler!
Annons
8 härliga hemestertipsBrand logo
8 härliga hemestertips

Sommaren är här och i år är det hemester som gäller för många svenskar. Och det finns flera hotell och mysiga boeden med härliga utomhuspooler att besöka runt om i landet.

Lista på Sveriges härligaste utomhuspooler

Vi har samlat några av de allra härligaste utomhuspoolerna i Sverige. Här hittar du pool clubs perfekta för en lugn get-away med familjen.

Skepparholmen Nacka, Stockholm

Kanten av en pool med utsikt över havet och massa skog
Bada med utsikt över Östersjön.

15 kilometer utanför centrala Stockholm ligger Skepparholmen Nacka. Här finns ett modernt spa med utsikt över Östersjön. Poolerna är uppvärmda och för vuxna som vill finns det möjlighet att boka massage.

Sankt Jörgen Park, Göteborg

En stor pool med solstolar och cabanas runt omkring
På Sankt Jörgen Park får du känslan av att befinna dig utomlands.

”1000 kvadratmeter sommarkänsla”.

Annons

Sankt Jörgen Park beskriver sig själva som en lyxig pool club, mitt i Göteborg. Här kan ni både få mysig feststämning eller bara slappa.

Kosta Boda Art Hotel, Kosta

En pool utomhus som är upplyst i natten
En pool designad av Kosta Bodas glaskonstnär Göran Wärff.

I hjärtat av Småland, 50 minuters bilresa från Växjö, ligger Kosta Boda Art Hotel. Hotellet ligger precis bredvid Kosta Boda glasbruk och som gäster kan ni prova på glasblåsning eller ta en guidad tur i glasbruket.

För familjen som helst bara relaxa finns det en fantastisk utomhuspool som är designad av Kosta Bodas egen designer Göran Wärff.

Orbaden spa och resort, Vallsta

Två personer sitter i en pool och ser ut över vattnet och naturen
Utsikt över älven Ljusnan som rinner precis utanför hotellet.

I Hälsingland ligger denna trollska utomhuspool, mitt bland skog och berg. Här är det fokus på naturen och förutom utomhuspool med fantastisk utsikt finns även tillgång till bastu och olika behandlingar.

Annons

Hotell havsbaden, Grisslehamn

Hotell Havsbaden i Grisslehamn har inte mindre än fyra olika utomhuspooler. Välj mellan mysiga små pooler med naturkänsla eller lyxiga pooler med cabanas runt omkring. På Hotell Havsbaden finns något för alla!

Foto: Katarina Hansson, Instagram

Annons