Sveriges roligaste barn – här är klippen som setts av flest

Barn som ritat på väggen

Barn som gör roliga saker på video kan garantera ett riktigt skratt!

För ett par år sedan startade Sebastian Widman och hans fru instagramkontot Sveriges Roligaste Barn. Idag har kontot över 700 000 följare – och vi förstår verkligen varför! Det här är klipp som får oss att skratta så vi gråter varje gång.

Se också: 9 likheter mellan små barn och en riktigt dålig chef

9 likheter mellan små barn och en riktigt dålig chef
1:47

Efter reklamen: 9 likheter mellan små barn och en riktigt dålig chef

(1:47)

Slå på ljud

– Det är föräldrar som tar kort eller filmar sina barn och skickar in via DM till instagramkontot. Sen väljer vilka vi tror kan fungera och så skrattar vi alla åt det tillsammans, säger Sebastian Widman i en intervju med Nyhetsmorgon.

Sveriges Roligaste Barn – så startade kontot

Idén till kontot startade när han själv lekte kurragömma med sina tre barn och upptäckte något.

– Då märkte jag hur dåliga de var på att gömma sig helt enkelt, haha. Han stod och blundade i något hörn och trodde inte att jag såg. Då tog jag en bild och la ut på mina sociala medier.

När Sebastian Widman och hans fru märkte att det roliga innehållet började spridas fortsatte de i samma spår, och startade kontot.

Sebastian Widman

Sebastian Widman och hans fru ligger bakom kontot. Foto: Nyhetsmorgon

Bästa klippen på Sveriges Roligaste Barn

När Sebastian Widman sammanfattar vilka klipp som uppskattats allra mest under 2021 i intervjun med Nyhetsmorgon, är det bland annat en blöt rutschkana, ett avsked av tomten och ett minst sagt kreativt sätt att visa att man vill ha mat som gått hem hos oss följarna.

Här är de fyra klipp som spridits och lajkats mest från instagramkontot under 2021. (OBS! Alla mådde bra efter att kameran slutar rulla i dessa klipp och att föräldrar godkänt att de publiceras på Sveriges Roligaste Barn.)

1. ”Jag bli ju blöt”

Mamma Linnea från Vännäs är ute och leker med syskonen Lia och Lova, som får känna på hur en rutschkana blir när den är blöt av regnet.

2. Hejdå tomten!(?)

Mamma Nathalie och resten av släkten från Rotebro kunde inte lura sonen Adrian riiiiktigt så enkelt.

3. Bromsa!!

Mamma Caroline har skickat in nästa klipp där tvillingarna Saga och Wilda åker skidor... Och Saga känner sig minst sagt modig denna dag!

4. Mer, tack!

Ett av de allra mest uppskattade klippen på kontot är inskickat av mamma Sandra från Molkom. Videon visar dottern Milly som har ett tydligt kroppsspråk när det kommer till att be om mer mat.

Foto: TT, Nyhetsmorgon, Instagram/@sverigesroligastebarn

Mer läsning för dig
11 särskrivningar som kommer få dig att skratta
12 gifar som klockrent sammanfattar året – så var 2021 för dig med barn!
Igenkänning utlovas! 9 tecken på att du bor med en 2-åring

Utvald läsning