En del av

Systrarna Britton – Asabea och Opokua Britton startar ny podd

08 nov, 2021 
Lovisa Svedlund
Asabea och Opokua Britton
Foto: Opokua Britton/Instagram, Studio Emma Svensson
Nu startar Motherhoodprofilen och barnmorskan Asabea Britton en ny podd tillsammans med sin syster doulan Opokua Britton. Detta kan du vänta dig av snacket!
Annons

Grattis alla kvinnor, mammor och resten av världen! Äntligen ska vi få höra favoritsystrarna Asabea och Opokua Britton i nya podden Systrarna Britton.

Se också: Detta är Asabea Britton

LÄR KÄNNA ASABEA BRITTONBrand logo
LÄR KÄNNA ASABEA BRITTON

Och visst känns det inget annat än självklart att vi nu kommer få hänga med de här systrarna i poddformat! Motherhoods profil, barnmorskan Asabea Britton, har utbildat och inspirerat oss inom massa frågor som har med födsel, föräldraskap och kvinnokroppen att göra, samtidigt som Opokua Britton, den kanske coolaste doulan på Instagram, alltid har klokheter att dela om liknande ämnen.

Asabea och Opokua Britton startar ny podd

Vi tog ett snack med Asabea Britton för att få koll på vad vi har att vänta i podcasten.

Hej Asabea, vad kul att ni startar Systrarna Britton! Vad kommer den handla om?

Annons

– Hej! Ja det känns superkul. Det kommer vara ett samtal mellan mig och min storasyster som är doula och gravid med sitt andra barn. Vi kommer beröra olika ämnen kring graviditet, födsel, post partum, föräldraskap, småbarnsliv och sex! Allt det där som vi arbetar med och är intresserade av.

Vem hoppas ni ska lyssna på podden?

–Jag tänker att alla kan lyssna men den passar särskilt om man väntar barn, funderar på att försöka skaffa barn, är småbarnsförälder eller allmänt intresserad av de ämnena vi ska prata om. Hade varit kul och otippat om en massa män lyssnade på podden haha! Jag tror de hade kunnat lära sig mycket.

Kul att du och din syrra ska jobba ihop! Hur tror du att du och Opokua kommer funka ihop i poddformat?

– Vi har ju spelat in ett par avsnitt redan och det har funkat svinbra. Opo är min bästa vän och vi pratar ändå varje dag, mycket om just dessa frågor, så enda skillnaden är väl att vi blir inspelade och får prata till punkt utan att bli avbrutna av våra ungar. Det har varit en dröm jag haft sen jag var barn att jobba med mina systrar på nåt sätt, så det känns som en milstolpe att det faktiskt sker nu.

Första avsnittet sänds den 10 november och du kan höra Systrarna Britton på Acast.

Annons