En del av

Tareq Taylors och Sofia Ståhls kärleksknep – efter ett år som par

25 okt, 2022 
https://image.motherhood.se/Felicia-3.jpg.jpg?imageId=8444591&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=1318Felicia Hovryd
Nu berättar paret Tareq Taylor och Sofia Ståhl om deras jobbsamarbete ihop och hur de håller kärleken vid liv i vardagen.
Annons

Hösten 2022 firade Tareq Taylor och Sofia ”PT-Fia” Ståhl sin första årsdag.

– Vi har det väldigt bra tillsammans. Sofia är en fin människa och vi har det så bra. Om jag är kär? Jo, men det är klart jag är kär, sa Tareq till Aftonbladet.

Nyligen tog Tareq och Sofia ett stort steg i relationen och blev även kollegor.

Paret startar mediestudio ihop

Paret träffades när de 2019 tillsammans var programledare för Lyckomaten och nu ska de börja jobba ihop igen. Tidigare i våras hintade Tareq om paret framtida projekt som han nu berättar om.

– Nu slår vi ihop våra påsar i alla avseenden även när det kommer till arbete. Under pandemin var det så tydligt att saker började se annorlunda ut för väldigt många människor och då föddes idéen till en mediastudio i Malmö för bland annat film och tv och podcaster. På vägen insåg jag att verksamheten behövde mer kompetens än jag hade. Då kom hälsa in i fokus och jag kontaktade då Sofia och frågade om hon ville hänga på, berättar Tareq i en intervju med Aftonbladet.

Annons

Tareqs och Sofias kärleksknep

I årskiftet 2022-2023 kom Sofias bok 201 hälsohacks – lämna disken och hångla istället och tillsammans ska paret föreläsa i höst under samma titel som boken.

Och nu berättar Sofia om paret kärleksknep i vardagen som verkar ha blivit grunden till föreläsningarna.

– Det handlar om att omfamna det spontana, inte styras av prestation och måsten och istället vårda det som är viktigt. När vi började prata om föreläsningsturnén diskuterade vi vad det är som vi förenas i. Och det är en längtan att känna sig levande. Nu kommer vi jobba väldigt mycket tillsammans och fortsätta utveckla allt som vi nu har börjat med, säger Sofia till Aftonbladet och fortsätter:

– Vi har båda varit gifta med våra respektive jobb under en lång tid. Men hur vill vi leva nu och hur vill vi bygga upp vår vardag? Vi älskar båda att jobba och vi älskar att jobba tillsammans. Men det måste vi synka med den verklighet som vi befinner oss i. Vi vill ju tillbringa mycket tid ihop. Många säger ”herregud, ska ni jobba ihop nu också”. Men det finns ingenting som har känts mer naturligt. Det är så här vi vill leva.

Annons

Paret har fått många förfrågningar om att göra olika tv-program ihop berättar Tareq som är väldigt taggad på att de nu ska jobba ihop.

– Det är spännande som fasiken, säger Tareq och hintar om att det redan nu finns förslag på just det.

Annons
Innehåller reklamlänkar