En del av

Tareq Taylors roll som bonuspappa till Sofia ”PT-Fia” Ståhls dotter Edith

02 maj, 2022 
AvElin Jonsson
FotografTT/Instagram
sofia-ståhl-tareq-taylor-
Bara nyligen gick de ut med sin kärlek till varandra. Och nu visar Sofia Ståhl upp sin mysiga helg tillsammans med dottern Edith och nya kärleken Tareq Taylor – som gått och blivit bonuspappa vid 52-års ålder!
Annons

Sofia ”PT-Fia” Ståhl, 34, bor i Stockholm tillsammans med snart fyraåriga dottern Edith och pojkvännen Tareq Taylor, 52, bor i Malmö, vilket är dryga 60 mil isär från varandra. Så för att få tid med varandra planerar de väl inför nästa träff. I helgen som var fick det nyblivna kändisparet äntligen chans att ses, och av bilder och klipp att döma verkar det som att den lilla familjen har haft det ljuvligt.

TV: Tareq Taylor och sofia "PT-Fia" Ståhl - parets kärlekshistoriaBrand logo
TV: Tareq Taylor och sofia "PT-Fia" Ståhl - parets kärlekshistoria

Tareq Taylor är nu bonuspappa till Sofia Ståhls dotter

På Instagram delade Sofia Ståhl med sig av filmklipp där Tareq Taylor och hans nya bonusdotter Edith gick hand i hand längs en stening strand och blickade ut över vattnet. Om det badades avslöjades inte.

”Saker faller på plats och landar mer och mer. Har känt mig genuint glad i flera dagar och det var ett bra tag sedan sist. Ljuvlig helg med Edith och Tareq. ”, bloggar Feminas profil i samma veva som hon visade upp delar av sin mysiga helg på sina sociala medier.

Annons

Familjens mysiga stund vid vattnet

I videoklippen som delades på Instagram story fick vi se hur de njöt av pannkakor, bullar och frukt under en lång tur i den vattennära naturen. Det råder inga tvivel om att Sofia Ståhls dotter Edith trivs i sällskapet av den så folkkära tv-kocken.

Tareq Taylor är pappa till dottern Ellen Taylor, 18, som han har tillsammans med ex-frun Kristina Taylor. Med det är papparollen inget nytt för Tareq Taylor. Han har hämtat och lämnat på förskolan, han har fixat mat till ungar förr och han har redan varit med om livet tillsammans med en trotsig fyraåring.

”Det är viktigt att göra kul saker tillsammans”

Som redan nämt är avståndet mellan Sofia Ståhl och Tareq Taylor är långt, men nyligen delade Sofia med sig av sina bästa tips vad gäller distansförhållanden på sina sociala medier. Det viktigaste för att få en relation på distans att fungera är enligt Sofia: ”Kommunikation och tillit.”

Annons

Sofia Ståhl gjorde även klart att det är av stor vikt att våga prata om precis allt i relationen.

”Även om det obekväma och bjuda in varandra i känslor och perspektiv. Att vara lösningsorienterad och kreativ i hur och var man ses nästa gång. Vi planerar långt i förväg och har flexibla jobb som hjälper till. Facetime, röstmeddelanden och samtal pågår non stop vilket gör att vi ständigt är närvarande och nära även när vi är geografiskt isär. Också viktigt att göra kul saker ihop, exempelvis dejter på distans och digitalt”, svarar Sofia ”PT-Fia” Ståhl på sin Instagram-story.

Foto: TT/Instagram

Se också: 5 saker du inte visste om Tareq TaylorBrand logo
Se också: 5 saker du inte visste om Tareq Taylor
Annons