Tävling! Nu kan du vinna en Bugaboo Fox 3 och drömmiga tillbehör

Bugaboo Fox3

Är det snart dags att börja rulla vagn eller vill du bara uppdatera den du redan har? Nu tävlar Motherhood ut en riktig drömvagn, nämligen en Bugaboo Fox 3. Det här vill du inte missa!

Drömmer du om en vagn som är snygg, lätt att köra och (så klart!) säker för din lilla älskling att åka i? Nu har du chansen att vinna en Bugaboo Fox 3 – en lättkörd och smidig duovagn som tack vare hög komfort och unik design gör varje promenad extra härlig.

Bugaboo Fox 3 med tillhörande accessoarer

Allt du behöver för en hel dag på äventyr. Var med och tävla om en Bugaboo Fox 3, inlägg för nyfödd samt en kopp- och mobilhållare.

Så är du med och tävlar om Bugaboo Fox 3

Gå in på Motherhoods Instagram-profil. Följ motherhood.se, lajka bilden och motivera varför just du ska vinna, samt fyll i ett enkelt formulär samt besvara två frågor på länken nedan. Läs mer på @motherhood.se.

HÄR SVARAR DU PÅ FORMULÄR OCH FRÅGOR.

Bugaboo Fox 3 – här är allt du behöver veta om vagnen

Vagnen är utrustad med flera funktioner som underlättar din vardag. De stora, punkteringsfria hjulen har en superavancerad fjädring och dämpning, vilket gör att körningen blir mjuk, smidig och mindre guppig – oavsett om du och din bebis rullar på kullerstenar i stan eller ojämn terräng på landet.

I liggdelen finns det förvaringsfack som hjälper till att hålla ordning på nappar, plånbok och andra små, viktiga saker. Den har ett ventilationssystem och en madrass med 3D-nät som ökar komforten för din nyfödda bebis och hjälper hen att reglera sin kroppstemperatur samtidigt som hen kan smygtitta och utforska omvärlden. Sittdelen är utrustad med fem punktsele, axelkuddar och mjuka remmar som du fäster oberoende av varandra, allt för att vagnen ska vara extra säker och skön att åka i. Vagnens sufflett kan fällas ut och skärma av sol, vind och regn.

Varukorgen är extra stor så att du får plats med allt som du behöver för en hel dag ute på äventyr. Råkar det bli fläckar på tyget? Ingen fara, det går enkelt att ta av och tvätta. Vagnen funkar från nyfödd upp till att barnet väger 22 kg.

Förutom vagnen vinner du även ett inlägg för nyfödd som är perfekt att ha under den första tiden. Dessutom ingår smarta och snygga accessoarer som kopp- och mobilhållare. Allt detta till ett värde av ca 15 000 kronor.

Vinnaren utses av representanter från Motherhood. Beslutet kan inte överklagas och priset kan inte bytas ut mot kontanter. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Anställda på Motherhood och Bugaboo får ej delta i tävlingen.

TOTALT VÄRDE: 15 000 kr.

Tävlingen pågår till den 27 september 2021. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

________________________________________________________________

Regler och GDPR-information!


Villkor för Bugaboo Fox 3-tävlingen:

 • Bugaboo erbjuder deltagarna möjligheten att vinna en Bugaboo Fox 3.
 • Bugaboo Fox 3-tävlingen är öppen för personer som är över 18 år och som är bosatta i Sverige. Bugaboos anställda och deras nära familjemedlemmar samt personer som på annat sätt är nära länkade till organisationen eller som dömer tävlingen exkluderas från tävlingen.
 • Det är gratis att tävla och inget köp krävs för kampanjen.

  Genom att tävla i kampanjen godkänner deltagaren dessa villkor:

 • Deltagare kan tävla från 13/9 2021 till 27/9 2021 kl. 23.59 CEST. Efter denna tid är det inte möjligt att delta i tävlingen.
 • Deltagare kan delta i tävlingen genom att besvara frågor, förklara varför de bör vinna, ange sin e-postadress och skicka in blanketten.
 • Det är endast tillåtet att tävla en gång per person. Flera bidrag från samma person diskvalificeras.
 • Bidragen bedöms enligt kreativitet och originalitet. Vi väljer totalt en vinnare.
 • Vinnaren får en komplett Bugaboo Fox-barnvagn och tillbehör av Bugaboo.
 • Vinnaren kontaktas via e-post senast 4/10 2021. De måste svara på e-postmeddelandet från Bugaboo och följa anvisningarna för att få priset. Vinnarna måste göra anspråk på sitt pris inom en vecka. Om vinnarna inte kan kontaktas eller om de inte gör anspråk på sitt pris inom en vecka förbehåller sig Bugaboo rätten att neka dem priset och välja en annan vinnare. Bugaboos beslut gällande alla delar av tävlingen är slutgiltigt och kan inte ändras enligt förfrågan eller granskning från någon tredje part.
 • Tävlingens resultat delas även på Motherhood.se från 1/10.
 • Prisets värde är ca 15 000 kr. Vinnaren ansvarar för skatter. Priset kan inte bytas mot pengar eller andra alternativ. Priset kan inte föras över till en annan person. Priset ges i mån av tillgänglighet och vi förbehåller oss rättigheten att ersätta priset med ett annat pris av lika värde utan att meddela om detta i förväg.
 • Varje vinnare godkänner genom sitt deltagande i tävlingen att Bugaboo kan komma att använda deras namn och bidrag på valfritt sätt och på valfri plats utan att kräva ytterligare godkännande eller kompensation för detta, inklusive att lägga upp en lista på vinnare och göra Instagram-inlägg och/eller Instagram-stories.
 • Genom att delta i tävlingen godkänner varje deltagare att de ska hålla Bugaboo, dess rättsliga representanter, chefer, personal och ombud skadelösa för all typ av skada som kan uppkomma genom eller i samband med tävlingen eller mottagande av priset.
 • Personuppgifter som deltagare anger som del av tävlingen sparas av Bugaboo. Bugaboo har rättigheten att (i) dela personuppgifter med tredje parter som är del av tävlingen för att kunna tillhandahålla vinnarens pris; (ii) använda personuppgifter för att kommunicera med vinnaren; och (iii) använda personuppgifter för att meddela deltagare för marknadsföringssyften. Vänligen läs även vårt integritetsmeddelande på vår webbsida www.bugaboo.com.
TV: Här är 5 aktiviteter för garanterat höstmys
0:59

Efter reklamen: TV: Här är 5 aktiviteter för garanterat höstmys

(0:59)

Mer läsning för dig

Stort test! 6 barnvagnar för alla behov – detta är våra favoriter

8 suveräna skötväskor i olika modeller – våra utvalda favoriter!

12 bebisprylar du (kanske!) klarar dig utan