En del av

Tilde de Paula Ebys dotter har vuxit upp – här är Naemi i dag

27 apr, 2023 
Simon Nilsson Larsson
Tilde de Paula Eby är mamma till fyra barn.
Nu har hon tagit med sig dottern på fest, något Efter fem-profilen är mycket nöjd över att kunna göra.
Annons
Tilde De Paula Ebys stilresa genom årenBrand logo
Tilde De Paula Ebys stilresa genom åren

Tilde de Paula Eby, 50, är en av Sveriges mest omtyckta programledare, och rattar program som Efter fem och sin egen talkshow Tilde på TV4.

Hon är också mamma till fyra barn. Sönerna Elian och Zion har hon med exet Daniel Möllberg. Dottern Naemi från relationen med Fredrik Bjuhr. Och yngsta sonen Iliyah har hon tillsammans med sin make Thomas de Paula Eby. De firade 10 år som gifta ifjol.

Tildes relation till barnens pappor

Tidigare har Tilde de Paula Eby öppnat upp om hur relationen till barnens pappor ser ut. Och det är toppen!

Annons

– Jag har en bra relation med alla barnens pappor. Fokus är ju barnen. Det är det vi har gemensamt och alla vill att det ska vara så bra som möjligt. Och jag välkomnar bonusmammor till barnen med öppna armar. De kliver in och blir en del av mina barns liv, sade hon till Hälsoliv, och tillade att det är något positivt.

– Jag är superglad över att ungarna får ytterligare en vuxen människa, som finns där och bryr sig. Någon tycker kanske om att baka eller har en släkt i en annan del av landet som de kan åka till tillsammans. Det berikar barnen, sa hon till tidningen.

Tildes stora lycka med dottern

Förra helgen var det dags för Elle-galan i Stockholm och till den kändistäta festen var så klart Efter fem-programledaren bjuden. Och som sin plus en valde hon sin dotter Naemi.

“Att få uppleva det med HENNE! Min lilla! Stora!”, skrev Tilde på Instagram då och delade en massa bilder från röda matta och galan.

Annons

Och till Expressen berättar hon mer om lyckan.

– Jag är så glad att jag får vara här med min dotter som nu har blivit 18, det känns så stort för mig, säger Tilde de Paula Eby.

– Det är ganska kul att få parta med sin dotter, tillägger hon.

När Naemi fyllde 18 år i januari var mamman inte sen med att gratulera henne i ett inlägg på sociala medier.

“Min lilla! Ingen som du älskling! Till oändligheten och vidare! Alltid!”, skrev hon i ett inlägg på Instagram tillsammans med ett gäng bilder.

Annons

Foto: TT, Instagram

6 saker om Tilde de Paula Eby du kanske inte vissteBrand logo
6 saker om Tilde de Paula Eby du kanske inte visste
Annons