En del av

Tina Nordström om att hon aldrig varit mammaledig

29 aug, 2022 
AvSaga Pettersson
Den hårt arbetande Tina Nordström är mamma till två, men har aldrig varit mammaledig.
Annons
VIDEO: Svenska kändisar och deras barn i (typ!) samma ålderBrand logo
VIDEO: Svenska kändisar och deras barn i (typ!) samma ålder

Tina Nordström, 49, är tillbaka i tv-rutan, den nya säsongen av Hela Sverige bakar rullar nu på TV4. I år har Tina jobbat hela 22 år framför kamerorna och än har hon inte tröttnat. Schemat är fullspäckat, både på jobbet och i hemmet där det roddas med familj bestående av maken Martin, 49, barnen Elsie, 13, och Albin, 16, och två hundar.

Tina Nordström om hårda jobbet

I en intervju med Amelia berättar Tina nu att hon aldrig varit mammaledig och sällan tar semester, i perioder kan hon dra ner på tempot. Men att vara helt ledig är inte hennes melodi.

– Jag har alltid jobbat, aldrig varit mammaledig och alltid haft med mig ungarna överallt och ammat däremellan. När jag väl kom hem med barnen satte jag på lugn musik, placerade dem på en fäll och njöt. Jag har haft en mammaroll utanför mallen. Vi har verkligen gått vår egen väg som passat och funkat för oss. Den där semestern som många har, har jag aldrig haft. Ibland har jag jobbat lite mindre. Det har jag fått från mina föräldrar som är krögare, säger Tina Nordström till Amelia.

Annons
Tina Nordström gifte sig med Martin 2011
Tina Nordström gifte sig med Martin 2011.

Tina Nordström har känt sin make sedan lågstadiet, då de gick i samma klass. De har dock inte varit ett par ända sedan dess – men de har hängt ihop i väldigt många år.

Tina och Martin har hållit ihop i många år

Och Tina är inte ensam i familjen med att jobba mycket och hårt, det gör även maken Martin.

– Jag tycker det är härligt att man håller ihop, men det är också ett företag. Det handlar om att man ska ge varandra tid och det är också det absolut svåraste. Han arbetar mycket och jag arbetar mycket. Vad som är viktigt är något man får värdera varje dag, varje vecka, månad och år. Det är så lätt att springa på och glömma det som är betydelsefullt. Man måste aktivt tänka på det, säger hon vidare i intervjun med Amelia.

Foto: TT

SE OCKSÅ: 9 kändisar med ännu mer kända föräldrar du kanske inte visste omBrand logo
SE OCKSÅ: 9 kändisar med ännu mer kända föräldrar du kanske inte visste om
Annons