En del av

Tommy Nilsson och Linda Olsson har blivit föräldrar igen

03 maj, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
FotografTT
Linda Olsson och Tommy Nilsson
Artisten Tommy Nilsson har fått sitt sjätte barn, och sitt andra tillsammans med kärleken Linda Olsson.
Annons
Tommy Nilsson blir pappa igenBrand logo
Tommy Nilsson blir pappa igen

Tommy Nilsson, 62, och Linda Olsson, 41, har blivit föräldrar igen, något som nöjessajten Hänt.se var först att rapportera om.

De har varit ett par sedan 2008 och har sedan tidigare 10-åriga sonen Tim tillsammans. Och i mars i år berättade de att de väntade tillökning.

”Vi är väldigt lyckliga och detta är en stor present i denna märkliga tid”, skrev Linda Olsson i ett sms till Aftonbladet vid tillfället.

Det blev en dotter

På Instagram visade hon nyligen också upp den växande magen, samtidigt som hon gratulerade sin partner på födelsedagen.

”Grattis mina fina älskade man på din dag! Älskar dig mer än någonsin och är så glad över var vi befinner oss idag, vår familj”, skrev hon och passade på att berätta om när det var tänkt att barnet skulle komma.

Annons

”Den 2 april. Så det är snart”, skrev Linda Olsson i en kommentar då.

Första orden om barnet

Och nu verkar det alltså som att barnet har kommit. I en ny kommentar på Instagram gratuleras paret till familjens nya tillskott.

”Stort Grattis till er lilla söta dotter. Så underbart!”

”Tack snälla! Hon är ljuvlig”, svarar Linda Olsson.

Det är är Tommy Nilssons sjätte barn. När han var tonåring fick han dottern Angelica Edlund tillsammans med exflickvännen Susanne. Tillsammans med Catherine Haag fick han sonen Kalle Nilsson.

Tommy Nilsson får ett barnbarnsbarn

Tommy Nilsson har också varit gift med Malin Berghagen, och innan de skilde sig 2007 hann de få dottern Linn, 26, och sonen Isak, 19.

Artisten kommer också bli gammelfarfar i år. Hans barnbarn Robin Jonsson väntar nämligen sitt andra barn med flickvännen Tilde Andersson.

Foto: TT

Annons