En del av

TV4-profilen Matilda Boza har blivit mamma – visar upp sonen

01 mar, 2023 
Simon Nilsson Larsson
Matilda Boza
TV4-Nyheternas Matilda Boza har blivit mamma för första gången. På Instagram visar hon nu hon upp den stora glädjen med en bild på nyfödda sonen.
Annons
5 svenska kändisar som får barn 2023Brand logo
5 svenska kändisar som får barn 2023

I september avslöjade Nyhetsmorgon-profilen Matilda Boza, i direktsänd tv, att hon var gravid och väntade sitt första barn tillsammans med maken Jonathan Boza.

– Ja, det är nämligen så att jag och min man ska få vårat första barn, så det är en liten son i magen här. Han är halvbakad, halvvägs är det. I februari nästa år kommer det en liten son, berättade Matilda då.

Sonen heter Ben

Och nu meddelar hon att sonen äntligen kommit till världen – och vilket namn han ska få!

Annons

Det är på Instagram som hon låter berättar att sonen äntligen är här, och att han får namnet Ben.

Matilda och maken Jonathan hade precis firat tre år som gifta, när de avslöjade att de skulle få en liten knodd. Och i samband med graviditeten ställde hon upp på en intervju med Mama.

Så fick Boza veta att hon var gravid

Hon berättade då att de planerade att bli gravida, men att hon ändå blev överraskad. Hennes make förekom henne nämligen. Han sade till henne att hon var gravid innan hon visste det själv.

Annons

– Innan vi gjorde själva testet, så märkte han på mig att jag var gravid. Jag hade riktigt hormonhumör när jag tyckte att han andades för högt, och att han åt och smaskade för högt, han gjorde allting lite konstigt hela tiden tyckte jag! Då till slut sa han ”Nu är det någonting med dig, du är inte som brukar!” Jag förstod ingenting, berättade hon glatt för tidningen då.

Matilda Boza berättade även att hon var ”alldeles för nyfiken” för att låta bli att ta reda på barnets kön, så hon har vetat om att det var en liten pojke som låg i magen.

Stort grattis till Matilda och Jonathan!

Så såg programledarna i Nyhetsmorgon ut i början av sina karriärerBrand logo
Så såg programledarna i Nyhetsmorgon ut i början av sina karriärer

Foto: TV4

Annons