En del av

Vem är vem? 10 kändisbarn som är kopior av sina föräldrar

27 dec, 2019 
AvJenny Grundemark
Elisabeth Hurley och sonen Damian är lika som bär.
Från Miley Cyrus till prins Oscar. Här är kändisbarnen som är helt galet lika sina föräldrar. Men kan du se vem som är vem?
Annons
Stjärnornas gravidavslöjanden vi minnsBrand logo
Stjärnornas gravidavslöjanden vi minns

Att äpplet inte faller långt ifrån trädet har sällan varit mer uppenbart. Här är tio kändisbarn som är sina föräldrar upp i dagen.

Miley och Tish Cyrus

Artisten Miley Cyrus med sin mamma Tiish

Samma breda leende med en gnistrande tandrad. Blekblå ögon och en nätt näsa. Att Tish Cyrus, 52, är mamma till kontroversiella sångerskan och skådespelerskan Miley Cyrus, 27, går inte att ta miste på. Miley Cyrus pappa är den framgångsrika countryartisten Billy Ray Cyrus.

Kaia Gerber och Cindy Crawford

Kaia Gerber och Cindy Crawford är lika som bär.

Kaia Gerber, 18, är dotter till en av världens mest kända supermodeller. Mamma Cindy Crawford, 53, var en ikon i modevärlden under 90-talet. 18-åringen har valt samma karriärbana som sin mamma och är i dag en efterfrågad modell. Pappan heter Randy Gerber.

Annons

Ava Phillippe och Reese Witherspoon

Ava Philippe och Reese Witherspoon

Ava Phillippe, 20, har växt upp till en kopia av sin mor, kända skådespelerskan Reese Witherspoon, 43. Reese och Avas pappa Ryan var ett av kändisvärldens absoluta it-par i slutet av 90-talet och fick två barn tillsammans. De gifte sig 1999, ett äktenskap som höll i åtta år innan paret skilde sig 2007. Sedan 2011 är Reese omgift med agenten Jim Toth.

Apple Martin och Gwyneth Paltrow

Apple Martin, 15, är en yngre version av mamma Gwyneth Paltrow, 47. Dottern Apple har skådespelerskan tillsammans med sångaren i Coldplay, Chris Martin.

Annons

Shiloh Jolie-Pitt och Angelina Jolie

Shiloh Jolie-Pitt med mamma Angelina

Ex-paret Angelina Jolie och Brad Pitt har sex barn tillsammans; Maddox, Pax, Sahara, Shiloh och tvillingarna Vivienne och Knox. Och visst är det mycket Brad Pitt i dottern Shiloh. Men en hel del har hon efter mamman också. Som den vackra munnen.

Prins Oscar och Prins Daniel

Prins Daniel och sonen Oscar - lika som bär

Prins Oscar, 3, är son till kronprinsessparet Victoria och Daniel. Och se så lik han är sin far! Samma uppsyn, leende och blick. Ett riktigt litet charmtroll.

Annons

Lily-Rose Depp och Vanessa Paradis

Vanessa Paradis med dottern Lily-Rose Depp

Franska modellen/sångerskan/skådespelerskan Vanessa Paradis, 47, har dottern Lily-Rose Depp, 20, tillsammans med skådespelaren Johnny Depp, 56. Dottern är en levande kopia av sin mor. Och liksom Vanessa när Lily-Rose i dag en karriär som både skådespelerska och modell.

Kendall och Kris Jenner

Kendall och mamma Kris Jenner

I Kendall-Kardashian klanen finns många likheter syskon och föräldrar emellan. Särkilt lika är mamma Kris, 64, och dottern Kendall Jenner, 24.

Annons

Suri Cruise och Katie Holmes

Suri Cruise och mamma Katie Holmes

Romansen mellan Katie Holmes, 41, och Tom Cruise, 57, blev en omskriven sådan. Skådespelarparet träffades 2005, gifte sig 2006 och välkomnade samma år dottern Suri Cruise, i dag 13. Paret gick dock skilda vägar 2012 och Katie Holmes har i dag ensam vårdnad om dottern som är en kopia av sin mor.

Elizabeth och Damian Hurley

Nej, du ser inte dubbelt! Modellen/skådespelerskan Elisabeth Hurley, 54, och hennes modellande son Damian, 17, ser dock snudd på identiska ut med fylliga läppar, karaktäristiska näsor och genomträngande blå blick under väldefinierade ögonbryn.

Foto: Instagram, TT

Annons