En del av

Penny Parnevik svar om flyttplanen tillbaka till USA

28 okt, 2022 
https://image.motherhood.se/image-8444591?imageId=8444591&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Felicia Hovryd
https://image.motherhood.se/image-8444591?imageId=8444591&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Felicia Hovryd
Fotograftt
Penny Parnevik
Penny Parnevik berättar i en frågestund på Youtube om hennes tankar att flytta tillbaka till USA med familjen.
– Jag känner mig mer amerikansk än svensk.
Annons
Penny Parnevik om karriären, småbarnslivet och att vara en ung mammaBrand logo
Penny Parnevik om karriären, småbarnslivet och att vara en ung mamma

Penny Parnevik, 25, bor sedan en tid tillbaka i Sverige, men under hela sin uppväxt bodde Penny med föräldrarna och syskonen i USA. Och man kan lugnt säga att mycket har hänt de senaste åren för Penny, hon har hittat kärleken Douglas Murray, 42, blivit tvåbarnsmamma till barnen Atticus, 3, och Pebble, 1, och nu i somras gifte sig hon och Douglas framför familj och vänner hemma i Sverige.

Men nu berättar Penny om tankarna att flytta tillbaka till USA igen.

Penny om att flytta

I en frågestund på Pennys Youtubekanal får hon frågan av en följare om hon och familjen någonsin kan tänka sig att flytta tillbaka till USA. Men det verkar som att det inte som att flyttlasset kommer gå någon gång snart då Penny varken vill eller planerar för att ta pick packet över Atlanten.

– Nej, eller alltså jag vill inte. Just nu i mitt liv har jag inget behov av att flytta tillbaka till USA, jag har ingen längtan eller något sådant. Absolut har jag en längtan att hälsa på mamma och pappa i deras nya hus och allt sånt där. Men jag har absolut ingen lust att bo där, berättar hon under frågestunden.

Annons

”Omöjligt att tacka nej till”

Men under frågestunden säger även Penny att man aldrig ska säga aldrig och att möjligheten för att familjen ska flytta är inte helt stängd, allt beror på om de får ett erbjudande de inte kan tacka nej till.

– Sen så har jag alltid sagt att om det kommer något jobberbjudande, speciellt för Douglas, som är omöjligt att tacka nej till. Jag är uppvuxen i USA, jag känner mig mer amerikansk än svensk så hade det visat sig att vi måste flytta tillbaka till USA så hade jag lätt gjort det. Och jag hade inte haft några problem och jag hade sett det som ett äventyr. Men jag trivs med mitt liv i Sverige just nu, och upplägget med barnen och jobb och så, och årstider och familj nära, säger Penny.

5 kändisar som blev farmor eller mormor tidigtBrand logo
5 kändisar som blev farmor eller mormor tidigt
Annons