Så får Måns Zelmerlöw ihop karriären och familjelivet: “Ett pusslande”

Ciara Zelmerlöw – 5 saker att veta
1:07

Efter reklamen: Ciara Zelmerlöw – 5 saker att veta

(1:07)

Slå på ljud


Artisten Måns Zelmerlöw har under sina 36 år i livet hunnit göra otroligt mycket. Han har bland annat vunnit Eurovision song contest och varit programledare för SVT:s Allsång på Skansen.

Under hösten har vi kunnat se honom som panelmedlem i Masked singer och som en av deltagarna i TV4:s populära tv-program Så mycket bättre. Han har precis avslutat en pampig julturné, tillsammans med barndomsidolen Carola Häggkvist, och i vår stundar en stor konserthusturné under namnet Vårskrik.

Samtidigt pendlar den ambitiöse underhållaren Måns mellan karriären i Sverige och familjelivet som nybliven trebarnspappa i England.

I en ny intervju med nöjessajten Hänt berättar han om hur han och hustrun Ciara får ihop livspusslet – och varför de inte kommer att flytta till Sverige!

Börje Salmings meddelande till dottern Bianca: “Är sparade”

Så får Måns Zelmerlöw ihop livspusslet med Ciara och sönerna

Måns träffade den brittiska skådespelaren Ciara Janson på ett bröllop år 2016. Deras kärlekssaga tog fart och tre år senare kunde paret titulera sig äkta makar.

I dag är paret föräldrar till tre söner, varav två gemensamma. År 2018 kom sonen Albert till världen och så sent som sommaren 2022 anlände det senaste tillskottet; sonen Ossian. Måns är även bonuspappa till Ciaras son Archie.

Även om paret har ett sommarhus i Skåne, så lever de till vardags i England.

– Det är klart att det är ett pusslande. Det har alltid varit så att jag har pendlat, men nu har det varit lite mer än vanligt... men jag har en väldigt stöttande familj. När jag är hemma är jag också bara hundra procent hemma, så då är jag familjefar till hundra procent. Jag tror ändå att jag har en rätt så fin dynamik där, berättar Måns för sajten och fortsätter att utveckla kring de två olika liven han lever:

– Det är fantastiskt. De gångerna som det känns som att jag får till den dynamiken perfekt är det det absolut det bästa av två världar. Att kunna känna sig som en bra pappa samtidigt som jag känner mig som en bra artist.

Han poängterar dock att han är otroligt tacksam för Facetime, så att han kan ringa hustrun och sönerna, de gånger det är svårt att få till balansen i jobb- och privatlivet. Ja, vi är nog många som kan relatera till det.

Se också: Så har det gått för Sverige i Eurovision
1:08

Efter reklamen: Se också: Så har det gått för Sverige i Eurovision

(1:08)

Slå på ljud

Därför kan Måns och Ciara inte flytta till Sverige

Måns berättar vidare att år 2023 innehåller mer arbete på hemmaplan, alltså i England, vilket bidrar till att han kanske inte kommer behöva vara ifrån familjen riktigt lika mycket som det blivit den senaste tiden.

Bland annat har den stundande vårturnén några konserter inbokade i just England och han har dessutom fått lite mer jobb för den brittiska tv-kanalen BBC. Bland annat en podcast inför landets stundande Eurovision song contest-värdskap senare i år.

Att flytta till Sverige på en mer permanent basis är inget som makarna kommer att göra den närmsta framtiden. Något som har en förklarlig anledning.

– Den diskussionen har vi haft sedan dag ett. Jag tror att på sikt vill vi absolut flytta till Sverige igen, men eftersom att vi har delad vårdnad om Archie så det går inte nu, säger Måns.

Foto: Karin Törnblom/TT, Instagram

Mer läsning för dig
Markos oro för mamma Irmas hälsa: “Något knas i hennes kropp”
Per Oscarssons dotter Pernilla kroniskt sjuk: Kan inte bära ett barn
Så är Jon Henriks relation till dottern Ella i dag: ”Väldigt tufft”

Utvald läsning