En del av
Artikeln innehåller reklamlänkar

12 roliga och fina adventskalendrar för barn 2020

12 nov, 2020 
https://image.motherhood.se/image-204999?imageId=204999&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=66.67&x=0&y=0
Johanna Svan
Adventskalendrar för barn 2020
Låt barnens ögon tindra hela december, inte bara på julafton. Vi tipsar om roliga adventskalendrar 2020 för både de minsta och de lite större barnen.
Annons
10 extraordinära pepparkakshus att inspireras avBrand logo
10 extraordinära pepparkakshus att inspireras av

Den första svenska adventskalendern gavs ut 1934 av Sveriges Flickors Scoutförbund med syfte att samla medel till flickscoutrörelsen.

Men idag kan ju en adventskalender vara så mycket mer än bara en bild med luckor på.

Här är våra favoriter för barn julen 2020!

Roliga adventskalendrar för barn 2020

Lego Star Wars

Adventskalender Lego star Wars

Julskoj varje dag med Lego Star Wars adventskalender. Advent Calendar! Det finns en byggbar överraskning bakom varje lucka. Upptäck populära karaktärer i julkläder, plus rymdskepp och platser. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Disney Cars kalender med skrivbordsmaterial

Adventskalender Disney Cars

En rolig adventskalender med Disneys bilar. Bakom de 24 luckorna gömmer sig bland annat kritor, tuschpennor och klistermärken – allt ditt barn kan tänkas behöva till pysslet. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons

Astrid Lindgren adventskalender

Astrid Lindgren adventskalender

Adventskalender baserad på Astrid Lindgrens sagolika värld. Luckorna innehåller en stor variation av roliga saker som aktivitetsböcker, berättelser, klistermärken, pyssel, pussel och figurer i papp. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Playmobil adventskalender

Playmobil adventskalender

24 kreativa Playmobilfigurer och -delar från den hemlighetsfulla piratbukten finns bakom luckorna i denna speciella adventskalender.

Annons

Forskarfabrikens julkalender

Forskarfabrikens julkalender

Forskarkalendern är en annorlunda julkalender som är fullproppad med lek och kunskap istället för godis och socker. Kalendern innehåller 24 färdiginslagna paket med magiska manicker, förbluffande föremål och engagerande experiment för nyfikna barn mellan sex och tolv år.

Marvel adventskalender

Marvel adventskalender

Framtagen i samband med Marvels 80-årsjubileum och innehåller 24 Pocket POP! vinylfigurer föreställande alla favoritkaraktärerna från Marvel. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons

Lindt chokladkalender för barn

Lindt chokladkalender

En julkalender med barnet i fokus! En lekfull variation av symboliska julgfigurer. Tomten och hans nissar har fullt upp i tomteverkstaden. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Pixi adventskalender för de minsta

Pixi adventskalender

24 Pixiböcker i en rolig julkalender, vackert illustrerad av Jan Lööf. Bakom luckorna hittar du berättelser om julen, klassiska sagor, vardagsberättelser och mycket mer. Läsupplevelser som varar hela december för barnen! Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons

Lego Friends adventskalender

Lego Friends adventskalender

Följ berättelsen, från när Emma skriver sin önskelista till tomten, till nissarna som tillverkar leksakerna och Emma som leker med sina julklappar i snön. Set med 236 delar som är perfekt som tidig julklapp till barn som vill ha en rolig adventskalender. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Barbie adventskalender med smink

Barbie adventskalender med smink

Bakom de 24 luckorna väntar hela 29 överraskningar i form av bland annat smink och smycken. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons

Adventskalender med dinousarier

Adventskalender med dinousarier

Adventskalender Dinosaurs från Schleich med 24 luckor som gömmer en dinosaurforskare, dinosaurier och en samling tillbehör. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Vill du själv fylla luckorna?

Adventskalender du kan fylla själv

Adventskalender i pappersmodell med utdragbara lådor. En lucka för varje dag fram till julafton. Fyll julkalendern med små överraskningar för barnen! Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons