Skjortor, paljetter och tyll – 19 festliga nyårsplagg för de små

Nyårskläder barn

Snart är det dags att fira in det nya året! Självklart vill även barnen känna sig uppklädda och tjusiga under kvällen. Här har vi samlat massor av festliga plagg som finns i butik just nu!

Glitter och glamour, flugor och smoking-bodys! Nu är butikerna fyllda av tjusiga nyårsplagg för barn. Vi har samlat ett helt gäng med plagg för både de minsta och de lite större barnen.

Nyårskläder för barn 2020

Svart sammetsklänning

svart sammetsklänning nyår

Mjuk och skön klänning i sammet från Cubus. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Apprl)

Guldiga tights

Guldiga tights nyår

Matcha den svarta klänningen med guldiga tights från Cubus. Finns även i silver och flera andra färger. Här kan du köpa dem. (reklamlänk från Apprl)

Diadem med kattöron

Diadem kattöron till nyår

Eller festa till en helsvart look med ett gulligt diadem med glittriga kattöron i sammet. Får garanterat den lilla festfiraren att stanna till och spegla sig nöjt en extra gång. Köp här. (reklamlänk från Apprl)

Randig skjorta

Randig skjorta nyår

Uppklädd randig skjorta med svarta knappar. Skjortan är i 100 % ekologisk bomull och går att köpa här. (reklamlänk från Apprl)

Dressad kavaj

kavaj för barn till nyår

För den som verkligen vill klä upp sig på nyårsafton har Cubus skapat en ”Well dressed”-kollektion för barn. Denna svarta, tjusiga kavaj kan du köpa här. (reklamlänk från Apprl)

Svarta kostymbyxor

svarta kostymbyxor barn nyår

Ett par snygga kostymbyxor går att använda tillsammans med en kavaj eller bara som dem är ihop med en skjorta eller tröja. Här kan du köpa kostymbyxorna från Cubus. (reklamlänk från Apprl)

Liten spetsklänning

spetsklänning bebis nyår

För den allra minsta nyårsfiraren finns denna fina klänning i meshtyg från Newbie med söta spets- och broderidetaljer. Köp den här. (reklamlänk från Apprl)

Glittriga byxor

Glittriga byxor barn nyår

Coola, glittriga tights är fina under både klänning eller tillsammans med en skjorta eller blus. Här kan du köpa dem. (reklamlänk från Apprl)

Glittrig topp

Glittrig tröja barn nyår

Gör den glittriga outfiten komplett med denna topp! Eller varför inte matcha den med en svart tyllskjol? Här kan du köpa glittertröjan. (reklamlänk från Apprl)

Svart tyllkjol

Tyllkjol för barn på Nyår

En puffig tyllkjol är perfekt att matcha med ett par färgade tights och en festlig topp. Kjolen från Newbie är gjord i 100% återvunnet material och finns i flera färger. Här kan du köpa den. (reklamlänk från Apprl)

Dregglis med fluga

Dregglis med fluga bebis nyår

Självklart ska även den allra, allra minsta vara festfin när det nya året firas! Om din minsting firar i body är denna festfina dregglis perfekt att matcha med. Här kan du köpa den. (reklamlänk från Apprl)

Hängselbyxor

Hängselbyxor nyår

Ett par tjusiga hängslen med bruna detaljer kan festa till vilken outfit som helst! Läs mer och köp här. (reklamlänk från Apprl)

Paljettklänning

paljettklänning barn nyår

En riktig festblåsa med både glittriga paljetter och svart tyll från Lindex. Här kan du köpa den. (reklamlänk från Adtraction)

Skjorta med väst

Skorta och väst nyår

Ett perfekt set från Lindex med skjorta och väst i ett! Läs mer och köp här. (reklamlänk från Adtraction)

Matchande byxa

Byxor till barn nyårsafton

Få en komplett look med dessa byxor i samma mönster och mjukt material. Köp dem här. (reklamlänk från Adtraction)

Tyllkjol med hjärtan

Rosa tyllkjol till barn

Silvriga hjärtan, resår i glitter och massor av tyll, kan det bli bättre? Här kan du köpa denna söta kjol från Kappahl. (reklamlänk från Apprl)

Smoking-body med fluga

smoking-body till bebis nyår

För att slippa tumma på bekvämligheten har Lindex skapat en mjuk och skön body med fluga. Tjusig till ett par svarta tights eller mjuka små chinos. Köp bodyn här. (reklamlänk från Adtraction)

Glittriga ballerinaskor

Glittriga ballerinaskor nyår barn

Att studsa runt i ett par glittriga ballerinaskor på festen sätter kronan på verket! Läs mer och köp här. (reklamlänk från Apprl)

Spännen med snöflinga

glittriga hårklämmor med snöflingor

Glittriga hårspännen med snöflingor är tjusiga att komplettera nyårslooken med. Köp dem här. (reklamlänk från Apprl)

20 mysplagg för en snygg och bekväm hemmastil

Lindex släpper kollektion med Emma von Brömssen

Från ryggsäck till handväska – 12 fina och praktiska skötväskor