Så lyckas du i en relation – parterapeutens bästa råd i nya podden Stora Relationsguiden

Stora Relationsguiden – ny podd med parterapeutens bästa råd
Ny podd på Aller Media: Stora Relationsguiden
1:00

Efter reklamen: Ny podd på Aller Media: Stora Relationsguiden

(1:00)

Slå på ljud

Hur skapar man en kärleksfull relation, hur hanterar man svek och hur sjutton klarar man av en skilsmässa? I den nya podden Stora Relationsguiden som drivs av parterapeuten Anneli Östling och hennes sidekick Bella Lagerquist behandlas alla sorters frågeställningar kopplat till relationer – och lyssnaren uppmanas att skicka in sina egna berättelser och frågor.

Stora Relationsguiden – experten svarar i ny podd

Anneli Östling är parterapeut och relationsexpert med egen mottagning på Kungsholmen i Stockholm, och har många års erfarenhet av att arbeta med par. Nu svarar hon på lyssnarnas frågor om relationer i nya podden Stora Relationsguiden tillsammans med Bella Lagerquist.

Stora relationsguiden, ny podd

Anneli Östling och Bella Lagerquist.

– Lyssnaren får lektioner i kärlek. Vi tar oss an olika relationsutmaningar och ger konkreta tips och råd. Podden kommer att fungera som parterapi. Jag ska försöka guida er genom allt! Säger Anneli Östling.

Stora relationsguiden, ny podd med konkreta tips och råd

Anneli Östling.

Bella Lagerquist är programledare i podden och jobbar annars som produktionsledare i reklambranschen. Bella har tidigare gått i parterapi och individualterapi hos Anneli.

– Jag lärde känna Anneli när jag gick i parterapi hos henne – och det gick ju vägen! Idag har vi en ny sorts relation ihop, med podden, säger Bella Lagerquist.

Ny podd Stora relationsguiden, konkreta tips och råd

Bella Lagerquist.

Anneli har en djup ämneskunskap om relationer och Bella ett vardagsnära perspektiv – tillsammans är de en varm och omtänksam duo med lyssnaren i fokus. Bella kommer ställa så många nyfikna frågor som möjligt och det kommer även dyka upp spännande gäster i podden.

Så lyckas man i en relation – konkreta tips och råd

Vilka är de största misstagen man gör i en relation och hur tänder man gnistan på nytt? Varje avsnitt av Stora Relationsguiden kretsar kring ett tema. Podden kommer att ta samtal om relationer på allvar, men med en underhållande och ibland utmanande ton.

Tanken med podden är att man ska lära sig något av varje avsnitt som beskriver olika relationsutmaningar och tillsammans levererar Anneli och Bella konkreta tips och råd som par kan börja använda direkt.

Stora relationsguiden, ny podd

Anneli Östling och Bella Lagerquist lärde känna varandra genom parterapi.

Lyssna på trailern och prenumerera på podden här!

Mer läsning för dig
3 nya preventivmedel för män är på gång
Kalle Norwald om att vägra vara A-föräldern: ”Jag har träffat många som blir utbrända av föräldraskapet”
Elsa Billgren om att inte kunna få fler barn: “Finns inget sorgligt med “bara” ett”

Utvald läsning