TÄVLING! Vinn skaljacka och mössa från Polarn o. Pyret

skaljacka och mössa från polarn o. pyret
Vera Vitali – 5 saker du vill veta
0:55

Efter reklamen: Vera Vitali – 5 saker du vill veta

(0:55)

Slå på ljud

Vid varje säsongsbyte behöver barnens garderob inventeras. Vilka plagg är för små och vad kan lillasyster eller lillebror ärva? Nu har du chansen att vinna ett härligt set med skaljacka och mössa – perfekt till höstens alla äventyr.
OBS! Tävligen är avslutad och vinnarna är kontaktade.

Om Polarn O. Pyret

Polarn O. Pyret gör kläder som tål att slitas – från nyfödd till skolbarn. Plaggen är tillverkade av material som går att leka i och som håller tvätt efter tvätt. Den klassiska skaljackan och den sköna bomullsmössan är plagg som älskas och kan användas av många.

Allt du behöver veta om plaggen

Nu tävlar vi ut två kit med skaljacka och matchande mössa. Skaljackan är vind- och vattentät och tillverkad av ett slitstarkt material som har god andningsförmåga. Den har ett randigt foder i mesh och avtagbar luva som går att fästa med tryckknappar. Ärmslutet är klätt med värmande fleece och kan regleras med kardborreband. Tack vare den mjuka och sköna passformen kan ditt barn leka och röra sig som hen vill. Skaljackan är lika praktisk som snygg och funkar både i parken som till skolan. Du hittar jackan i flera olika färger, och finns i storlek 80–140.

Mössan är tillverkad av tunn, ekologisk bomull vilket gör att den är toppen att använda under tidig höst och vår. Mössan finns i flera olika färgställningar och tre olika storlekar.

barn plaskar vid strandkanten

Ytterplaggen från Polarn O. Pyret är sköna att leka i.

Så är du med och tävlar om skaljacka och mössa

Gå in på Motherhoods Instagram-profil. Lajka bilden och motivera varför just du ska vinna. Se även till att du följer Motherhood och Polarn O. Pyret på Instagram. Läs mer på @motherhood.se

Vinnaren utses av representanter från Motherhood. Beslutet kan inte överklagas och priset kan inte byta ut mot kontanter. Anställda på Motherhood och Polarn O. Pyret får ej delta i tävlingen.

TOTALT VÄRDE: 1 048 kr.

Tävlingens sista dag är 12 september 2021. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

LYCKA TILL!

Mer läsning för dig
Mammans smarta hacks för extrakläder: ”Fått beröm från pedagogerna”
Checklista efter årstiden – så vill pedagogen att ni packar ryggsäcken till förskolan

Utvald läsning