En del av

Zoe Häggkvist lånar sin mammas kläder – hyllas av Carola

04 feb, 2022 
AvElin Jonsson
Fotograftt
Zoe är stora tjejen!
Nu lyser Carola Häggkvist av mammalycka när dotra kan använda hennes kläder, och vice versa.
Annons

Kändisdottern Zoe Häggkvist blir tolv år gammal nu i maj. Innan sångfågeln Carola Häggkvist, 55, adopterade dottern 2012 bodde den då treåriga Zoe på Door of hope, ett barnhem för bortlämnade barn i Johannesburg i Sydafrika. När flickan äntligen kom hem till Sverige blev familjen om Carola, Amadeus Sögaard, 23, och lilla Zoe komplett.

carola och dottern zoe
Här ser vi när Carola Häggkvist laddar upp inför sin medverkan i Let's Dance tillsammans med dottern Zoe i fjol.
TV: 5 snabba med Carola om artisterietBrand logo
TV: 5 snabba med Carola om artisteriet
Annons

– Det var så stort, det är så stort. Det är vi nu. Vi har kanske inte samma färg på huden men vi har samma färg på blodet. Jag brukar säga till Zoe att jag inte är hennes magmamma utan att hon föddes ur mitt hjärta, sa Carola Häggkvist till Aftonbladet i samma veva som adoptionen.

Zoe Häggkvist lånar mamma Carolas kläder

Nu har det gått tio år sedan Zoe kom hem. Carola gör klart att dottern börjar bli en stor tjej. Inte bara att hon snart fyller tolv, nu kan Zoe också använda sig av mammas kläder! Och Zoe gillar verkligen sin schlagermammas stora garderob, vilket vem som helst kan förstå.

”När dottern och jag ska ut på lördagsmiddag i Spanien på höstlovet och hon lånar mina kläder! .. Och min basker”, stoltserar Carola på sina sociala medier samtidigt som hon visar upp bilder på Zoe i hennes kläder under semesterresan.

Utöver det att Carola visar upp dotterns läckra look, visar hon även upp vackra vyer från paradiset i Spanien. Och även ett litet klipp där Zoe får leka mannekäng i mammas kläder.

Annons

Carola Häggkvist: Snart är vi lika långa

Samtidigt som Carola Häggkvist ser en storhet i att dottern nu börjar bli stor, förstår hon även att detta innebär mer kläder för även henne själv. Eftersom hon nu även kan börja gräva i sin dotters garderob.

”Nu kan vi börja ha varandras skor och kläder. Och snart är hon lika lång som mig. Eller kort som mig.. Otroligt vad tiden går”, slår mamma Carola fast.

Zoe gillar Carolas stil – se hennes modevisning

Foto: TT

Se också: Carola Häggkvist stilresa genom årenBrand logo
Se också: Carola Häggkvist stilresa genom åren
Annons