En del av

Zoe Häggkvists roliga hyllning till pappa Jimmy Källqvist

19 jan, 2022 
AvElin Jonsson
Fotograftt/Instagram
zoe-hällkvist-hyllar-pappa-jimmy-carolas-ex
Zoe Häggkvist gör klart att Carolas ex Jimmy är hennes pappa trots att han och mamma gått skilda vägar.
Nu visar hon upp roliga bilder på dotra och far!
Annons
TV: 5 snabba med Carola om artisterietBrand logo
TV: 5 snabba med Carola om artisteriet

Sångfågeln tillika schlagerdrottningen Carola Häggkvist, 55, har två barn: sonen Amadeus Sögaard, 23, och dottern Zoe Häggkvist, 13.

Carola: ”Zoe föddes ur mitt hjärta”

Dottern adopterade Carola Häggkvist 2012, innan bodde den då treåriga Zoe på Door of hope, ett barnhem för bortlämnade barn i Johannesburg i Sydafrika. Men när hon äntligen kom hem var lyckan total.

– Det var så stort, det är så stort. Det är vi nu. Vi har kanske inte samma färg på huden men vi har samma färg på blodet. Jag brukar säga till Zoe att jag inte är hennes magmamma utan att hon föddes ur mitt hjärta, har Carola Häggkvist tidigare sagt till Aftonbladet.

Annons
Carola Häggkvist och Zoe Häggkvist bjöd på julkonsert i programmet Jul hemma med Carola, 2020.

Därför umgås Carola, Jimmy och Zoe som en familj

Två år efter att Zoe kommit till Sverige blev Carola och Jimmy Källqvist, 52, ett par. De valde dock att gå skilda vägar 2019 men trots det har ex-paret idag en fin relation. Dottern Zoe har därför tillbringat mycket tid med mammas ex under uppväxten och hon kallar honom för pappa. Han är fortfarande en stor del av såväl Carolas som hennes dotters liv, och de umgås ofta.

”Det gör vi gärna för inte bara hennes skull men för att vi har kul ihop och känner varann bra!”, skrev Carola på sina sociala medier enligt Hänt.se i fjol.

Annons
Vännerna tillika ex-paret Carola och Jimmy hänger på grillmingel sommaren 2020.

Zoe Häggkvist ser Jimmy som sin pappa

Och nog ser Zoe Häggkvist Jimmy som sin far, för på självaste farsdag delade hon med sig av en lite rolig bild på honom samtidigt som hon hurrade för Jimmy på farsdag.

”Han stal min frisyr och jag är fortfarande lite sur men vad kan jag göra åt saken. Glad fars dag!”, skriver hon samtidigt som hon visar upp en bild där Jimmy är stilig i en läcker peruk i frisyren page, och sedan en annan bild där det framkommer att peruken egentligen tillhör henne själv. De hyllande kommentarerna under bilden låter inte vänta på sig, den ena efter den andra slår fast att bilden där pappa Jimmy har på sig Zoes peruk är skrockande rolig.

Annons

Foto: TT/Instagram

Se också: 7 kändisar som har barn du inte visste omBrand logo
Se också: 7 kändisar som har barn du inte visste om
Annons