En del av

Anna Haags gravidlycka – väntar sitt tredje barn med Emil Jönsson

30 maj, 2023 
Simon Nilsson Larsson
Skidparet Anna och Emil Jönsson Haag har två barn ihop – och snart kommer ett tredje.
Det berättar den tidigare längdstjärnan på Instagram.
Annons
3 Globala namntrenderBrand logo
3 Globala namntrender

Under sina aktiva karriären skördade både Anna och Emil Jönsson Haag stora framgångar. Och på det privat planet går det också bra.

De gifte sig 2018 och har två barn tillsammans, Harry och Helge som föddes 2019 och 2021.

Och nu utökas familjen. På Instagram visar Anna Jönsson Haag att hon är gravid. På bilden står hela familjen med handen på hennes mage och alla sprudlar av lycka.

“1… 2… 3”, lyder bildtexten.

“Att få vara mamma är en ynnest”

Dagen efter gravidavslöjandet inföll passande nog morsdag, och då lade Anna Jönsson Haag, som också bloggar på Måbra, ut texten om hur det är att vara mamma.

Annons

“Att vara mamma är utan konkurrens den största utmaningen jag stått inför, dagligen, och varje dag är belöningen större än någonsin”, skriver hon och fortsätter:

“Att få vara mamma är en ynnest. Och en makalös utmaning. Och ett fantastiskt sätt att lära känna sig själv, på gott & ont. Aldrig trodde jag att livet kunde få fler dimensioner, på så många olika sätt och plan. Att vardagen kunde vara så utmanande samtidigt så fantastisk”.

Har alltid drömt om tre barn

Och mitt i alla utmaningar är hon glad över att hjälp och stöttning av nära och kära.

Annons

“Och aldrig har jag varit så glad att ha syster och vänner att dela berg-och-dalbanan i känslor som mammalivet innebär. För att inte tala om ha en mamma som man kan ringa när som. Aldrig har ett systerskap, blodsband eller ej, varit så starka, och herregud vad jag är tacksam för det!”, skriver Anna Jönsson Haag.

Skådespelaren sorg över mammans bortgång

Till Sportbladet berättar Anna Jönsson Haag att paret drömt om att ha tre barn, och att det tredje barnet kommer i oktober.

– Under mer eller mindre alla tre graviditeterna har jag varit otroligt illamående och dålig i minst 14 veckor. Den här gången varade det inte riktigt så länge men jag mådde sämre än tidigare och räknade bara ner dagarna. Men sedan blev jag plötsligt som en ny människa och det var så skönt, säger hon också.

Hör vad Karl, 6 år, Maj, 4 år och Elliot, 3 år egentligen tycker om sina mammor!Brand logo
Hör vad Karl, 6 år, Maj, 4 år och Elliot, 3 år egentligen tycker om sina mammor!

Foto: Instagram, TT

Annons