En del av

Programledaren i Bolibompa släpper Godnattstund – en sovpodd för barn

04 mar, 2021 
https://image.motherhood.se/image-538804?imageId=538804&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Lovisa Svedlund
Markus Granseth
Ljudsatta sagor och kluriga gåtor. Nu släpper Markus Granseth, känd som programledare för Bolibompa, sömnpodden Godnattstund.
Annons
Så hjälper du ditt barn att sova – 5 tipsBrand logo
Så hjälper du ditt barn att sova – 5 tips

Behöver du ny inspo till nattningen där hemma? Då kanske nyheten från Markus Granseth faller dig i smaken! I den nya podden Godnattstund ska bolibompaprogramledaren hjälpa barn att somna till kluriga gåtor, spännande fakta och ljudsatta sagor.

Jag älskar att berätta spontana och påhittade sagor för mina barn innan dom ska sova. Vi fnissar rätt ofta åt hur crazy och osammanhängande dom kan bli...Men att sagorna ändå på nåt sätt faktiskt funkar, skriver Markus Granseth i ett inlägg på Instagram.

Förutom programledaruppdraget i Bolibompa har Markus bland annat lett SVT:s sommarprogram för barn, Sommarlov, och haft en roll i filmen om Cornelis Vreeswijk.

I första avsnittet av podden får vi bland annat höra sagan om om ekorren Eken som är målvakt. Och vi håller med – det låter definitivt som att en del crazy improvisstionssagor är att vänta även i de kommande avsnitten!

Fler sömntips för barn!

Behöver du fler tips och bra info om barnens sömn?

  1. Här berättar psykologen Helna Kubicek Boye om varför barn får nattskräck och mardrömmar – och hur du bäst hjälper dem då.
  2. Vill lillen inte sova hela natten? Här finns bra tips om hur du hjälper ditt barn lära sig att sova natten ut.
  3. Och här hittar du 6 intressanta fakta om ditt barns sömn.

Foto: TT, Instagram/@markusgranseth

Annons