Se när hörselskadade Charlotte hör mamma säga "jag älskar dig"

0:59

Efter reklamen: Här är de mest populära namnen på bebisar 2020

(0:59)

Christy och Daniel Keanes dotter Charlotte, ”Charly”, föddes i augusti 2017. Både graviditet och förlossningen var normala och det var ett till synes helt friskt barn som välkomnades till världen. Men efter några rutinundersökningar fick föräldrarna beskedet att lilla Charly var född med en svår hörselskada.

För Christy, som sjungit för sin bebis i magen under hela graviditeten, blev det så tydligt att dottern aldrig fått höra sin mammas sånger eller löften om att hon älskade henne. Men med hjälp av en hörapparat kunde just det bli verklighet!

Lilla Charlotte är drygt en månad när hon får prova en hörapparat och Christy ber sin man att föreviga ögonblicket där dottern hör deras röster för första gången. Nu har klippet bokstavligen tagit världen med storm, bara efter ett par dagar hade över en miljon människor tagit del av det lilla barnets rörande reaktion.

– Jag hade inga planer på att dela med mig av videon, men så bad några släktingar om att få se det, så jag lade ut filmen, säger Christy Keane till tidningen Good Housekeeping.

”CHARLY HÖR FÖR FÖRSTA GÅNGEN OCH HÖR MIG SÄGA JAG ÄLSKAR DIG FÖR FÖRSTA GÅNGEN!!! Och hon håller tillbaka sina lyckotårar lika känslosamma som sin mammas” Skrev Christy samtidigt som hon publicerade klippet.

Här hör Charly sin mamma säga ”Jag älskar dig” för första gången

Mer läsning för dig
Gråtfest! Se när barnbarnen kramar om sina mor- och farföräldrar
Carolina & Carina om att vara småbarnsmammor (igen!) vid 40+