En del av

Oliver Ingrosso har blivit pappa – avslöjar ovanliga namnet

07 sep, 2023 
Hannah Bergroth
Oliver Ingross och flickvännen Zoe
Oliver Ingrosso, 33, och sambon Zoe-Fay Brown, 29, har fått barn. På Instagram delar familjen nu bilder som avslöjar bebisens kön och namn.
Annons

Det var i april som Oliver Ingrosso, 33, avslöjade att han skulle bli pappa. I podden Inga beiga morsor berättade han om sin flickvän Zoe-Fay Brown, 29, som vid det tillfället var i graviditetsvecka 18.

5 saker du kanske inte visste om Pernilla WahlgrenBrand logo
5 saker du kanske inte visste om Pernilla Wahlgren

– Jag är skitglad, ja, men jag tror inte att det har slagit in än helt och hållet heller. Jag har snackat med flera män som ska bli pappor och alla säger samma sak, du som farsa fattar ingenting förrän du står och håller i bebisen på BB, sa Oliver i podcasten.

Efter en lång sommar av väntan är bebisen äntligen är här.

Oliver Ingrosso och Zoe-Fay Brown har fått barn – ovanliga namnet

På Instagram har man kunnat följa Zoe-Fay och gravidmagen, men annars har hon och Oliver varit rätt så hemliga med graviditeten.

Men nu avslöjar Zoe-Fay på Instagram att de blivit föräldrar.

Instagram story har hon lagt upp en svartvit bild där bebisen ligger på en säng, i en mönstrad pyjamas. Över bilden finns en text som avslöjar namnet: Kalí Ennio Brown Ingrosso. Paret fick alltså en son!

Annons

Pernilla Wahlgren har blivit farmor - första kommentaren

Och ingen har väl kunnat gå miste om att hela familjen Wahlgren-Ingrosso har väntat på den här lilla krabaten.

I podden Wahlgren & Wistam har mamma Pernilla Wahlgren, 55, berättat hur hon fick veta den glada nyheten.

– Jag blev så paff, jag började gråta på en gång. Benjamin fattade ingenting, han var verkligen så här: 'Va? Vad menar du?'. Sedan gick vi i omgångar 'nej, men gud' och så börjar man gråta, sa hon då.I Nyhetsmorgon berättar Pernilla om lyckan.

– Han kom i går, 6 september är han född. Det är en sådan lycka. Vi har inte fått träffa honom än, han är kvar på BB med föräldrarna. Vi längtar, facetimear och man får se bilder. Nu börjar ett nytt kapitel i mitt liv, säger hon och fortsätter:

– Man gråter och man skrattar samtidigt. Det var en sådan lycka, det är så skönt att allting har gått bra.

Bianca Ingrosso visar bilder på sitt syskonbarn

Även syster Bianca Ingrosso, 28, har sett fram emot att få bli faster och stolt delar hon även med sig av nyheten till alla sina följare.

Instagram har hon lagt upp tre bilder, bland annat samma som Zoe delat – men också en bild där man ser den nyfödda bebisen och pappa Oliver.

Stort, stort grattis säger vi till hela familjen!

Fotot: TT/Instagram

Annons