En del av
Artikeln innehåller reklamlänkar

Här är sommarklänningen som bloggarna bär just nu – perfekt för dig som är gravid eller ammar!

21 jun, 2021 
AvCecilia Persson
sandra beijer, i en ribbstickad lila klänning som passar för både graviditet och amning
Är du trött på butikernas utbud av mammakläder? Två stora bloggare har hittat en klänning från det ordinarie sortimentet hos en stor kedja – som passar perfekt för dig som är gravid eller ammar!
Annons

En somrig klänning som går att bära under såväl graviditeten som när man ammar, som är stilsäker och som säljs till ett riktigt bra pris – visst låter det som en dröm? Den drömmen är faktiskt verklighet; de senaste veckorna har två stora bloggare tipsat om just en sådan sommarklänning.

En av dem är Sandra Beijer, som för några veckor sedan gick ut med att hon är gravid. Nu är hon i vecka 23, och har i ett inlägg på sin blogg hos Elle på sig en riktigt snygg lila klänning – som faktiskt inte är en uttalad gravidklänning.

sandra beijer, som är gravid, i en snygg ribbstickad lila klänning

Klänningen är i en snygg ljuslila nyans, har en ribbstickad design och en krage samt är V-ringad. Just det sistnämnda gör det även till en klänning som passar bra för dig som ammar, något som Baaams bloggare Henrietta Fromholtz, som just nu har en 3 månader gammal dotter, intygar i ett blogginlägg.

Annons
henrietta fromholtz, som just nu ammar, i en snygg lila klänning

Och nu till de riktigt goda nyheterna när det kommer till den drömmiga klänningen: den är dessutom riktigt prisvärd! Du hittar den hos Monki, läs mer och köp den här (reklamlänk).

lila ribbad klänning från monki till sommaren 2021
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Klänningen finns även i en snygg ljusbeige variant, läs mer och köp den här (reklamlänk).

beige ribbad klänning från monki till sommaren 2021
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Den finns också i en tidlös svart nyans som kommer vara ditt favoritplagg i höst och vinter, läs mer och köp den här (reklamlänk).

svart ribbad klänning från monki till sommaren 2021
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Se mer:

5 smarta tips på hur du packar semesterväskanBrand logo
5 smarta tips på hur du packar semesterväskan

Vill du ha mer inspiration när det gäller sommarens outfits? Elle listar just nu de 7 riktigt bra tips för att lyckas med semesterpackningen!

Annons