En del av

Nicole Falciani: ”Jag har aldrig haft så ont i hela mitt liv”

25 aug, 2022 
AvJenny Lundberg
AvJenny Lundberg
Nicole Falciani är gravid
I april förra året flyttade ELLE-profilen Nicole Falciani till Rom tillsammans med pojkvännen Adem och nyligen meddelade paret att de väntar sitt första barn.
– Det känns roligt och nervöst, säger Nicole.
Annons
VIDEO: 8 andra graviditeter som broke the internet à la Rihanna
VIDEO: 8 andra graviditeter som broke the internet à la Rihanna

I en video på Nicoles YouTube-kanal får vi följa parets lycka och gravidresa efter att hon plussat på stickan. Men även en stark oro om att något var fel – graviditeten fick en turbulent start med misstanke om utomkvedshavandeskap, blödningar i livmodern och oro för missfall.

– Jag hade krampattacker i magen, svettningar, yrsel och var illamående. Jag har aldrig haft så ont i hela mitt liv, berättar Nicole.

Efter att hon legat hemma under en period, haft svårt att äta och sova vände det äntligen.

– Sedan i början av juni har jag mått bra, vilket jag är oerhört tacksam över. Det jag märker av graviditeten nu är en oerhörd trötthet, men också att jag fått så mycket mer och tjockt hår!

Därför vill Nicole Falciani föda i rom

Nicole och Adem bor i Rom och det är även här som paret planerar att föda.

Annons

– Förlossningsvården är bättre i Italien än Sverige, så jag känner mig tryggare med att föda här än i Stockholm, dessutom blir det naturligt eftersom vi bor här.

I skrivande stund är Nicole i vecka 18 och barnet är beräknat till januari 2023 men några detaljer kring förlossningen har hon ännu inte planerat.

– Jag har inte hunnit fundera över det alls. I oktober ska jag träffa min barnmorska och då ska vi gå igenom fler detaljer.

Mammarollen och det nya kapitlet i livet beskriver Nicole som superspännande och roligt men nervöst.

– Jag ser så mycket fram emot att få mysa med vår bebis, det enda som skrämmer mig är alla sömnlösa nätter som väntar oss.

Gällande namn avslöjar Nicole att de har bestämt vad bebisen ska heta, men hon delar inte med sig av fler detaljer än så.

– När vi blir föräldrar tror jag att Adem kommer att vara en oerhört kärleksfull och överbeskyddande pappa. Jag kommer nog vara den som håller ordning och reda. Många frågar oss om vilket språk vi kommer att prata med vår bebis och det kommer att bli en blandning av både italienska och svenska.

Annons

I samband med att paret offentliggjorde graviditeten publicerade Nicole en vacker video på Instagram.

– Jag vet inte ännu hur mycket eller lite vi kommer att publicera om vårt barn, vi tar det som det kommer. Vi kommer att dokumentera förlossningen för privat bruk men jag tror inte att jag kommer lägga ut det. Men man ska aldrig säga aldrig!

Utöver att bli mamma har Nicole mycket jobb på gång. Under våren 2023 kommer hon att delta i två program.

– Jag kommer inte att programleda programmen men jag kommer att medverka i två stora tv-program. Dock kan jag ännu inte avslöja något om dessa men ni kommer snart att få se vad det handlar om.

Nicole Falciani

Namn: Nicole Falciani
Ålder: 25
Familj: Pojkvännen Adem Berisha, hundarna Bruna och Frank och snart en bebis
Gör: Bloggar på ELLE.se (Läs den här!), programledare och influencer

Foto: Privat

SE OCKSÅ: 3 rörlighetsövningar för dig som fött barn med kejsarsnitt
SE OCKSÅ: 3 rörlighetsövningar för dig som fött barn med kejsarsnitt
Annons