En del av

Svenska kändisarna som väntar barn 2023

24 jan, 2023 
Linda Strömbäck
Bianca Kronlöf, Janice Kamya Asant, Vera Vitail gravida 2023
2023 är det flera svenska kändisar som väntas välkomna en liten bebis till världen. Se alla gravida stjärnor här!
Annons
10 av de mest annorlunda kändisbarnnamnenBrand logo
10 av de mest annorlunda kändisbarnnamnen

2022 rådde det onekligen en babyboom i kändisvärlden, och 2023 verkar trenden fortfarande hålla sig i. Här är alla kändisarna som väntar barn i år!

Molly Sandén

I januari gick Molly Sandén ut med nyheten att hon och pojkvännen David Larson väntar sitt första barn ihop. På TikTok avslöjade hon graviditeten genom att posta en video med ”om jag missar”- trenden. I videon kastar hon en pappersboll mot en papperskorg och skriver ”om jag missar är jag gravid”. Pappersbollen missar såklart papperskorgen då locket är stängt. I ett inlägg på Instagram visar hon även upp gravidmagen.

Annons

”Jobbar på nästa kapitel... Tack för pepp och fina kommentarer” skriver Molly.

Vera Vitali

Vera Vitali väntar sitt andra barn tillsammans med sambon Kiljan Ardal. Paret har sedan tidigare en dotter född 2020. På årets Guldbaggegala dök paret upp tillsammans och Vera visade upp gravidmagen.

Vera Vitali och Kiljan Adral på Guldbaggegalan 2023
Vera Vitali och Kiljan Adral på Guldbaggegalan 2023

Kenza Zouiten Subosic

Kenza väntar sitt tredje barn tillsammans med maken Aleks. I december 2022 delade influencern med sig av de glada nyheterna i ett inlägg på Instagram.

Annons

”Två exalterade storebröder. Vi är så glada över att kunna berätta att vi kommer välkomna vårt tredje barn i juni, om allt går som det ska” skrev Kenza och visade upp gravidmagen tillsammans med sina två söner.

Klara Elvgren

I början av januari meddelade influencern Klara Elvgren att hon väntar sitt första barn. Klara och pojkvännen Jhon Arboleda träffades under inspelningen av Fboy island, sommaren 2022, där Klara var programledare och Jhon en av deltagarna.

Annons

– Jag lärde ju känna Jhon på Fboy island, precis som alla andra killar där. Men vi träffades sen när vi kom hem och det sa klick på en gång, berättade Klara för Aftonbladet.

Och nu väntar paret barn ihop!

”2023, du kommer ge mig allt jag någonsin drömt om” skriver Klara på Instagram.

Penny Parnevik

Penny Parnevik väntar sitt tredje barn med Douglas Murray. Paret har sedan tidigare sonen Atticus som föddes i augusti 2019 och dottern Pebbles som föddes i februari 2021. I ett inlägg på Instagram berättar Penny om familjens nya tillskott.

Annons

”När vi äntligen fått våra barn att sova genom nätterna, så bestämde vi oss för att skaffa en till”

Janice Kamya Asante

ELLE-profilen Janice Kamya Asante, tidigare Kavander, väntar sitt första barn tillsammans med maken Marvin Asante.

Det känns fortfarande overkligt men så otroligt magiskt, stort, omvälvande, alla känslor på samma gång haha. Det är ingenting jag tagit för givet och vi är så lyckliga, berättar Janice för ELLE.

Michaela Forni

Influencern Michaela Forni väntar sitt andra barn med kärleken Damon. Paret har sedan tidigare sonen Dante, född 2019, och nu ska Dante få ett småsyskon!

Annons

”Bebis på väg” skriver Michaela Forni och visar upp gravidmagen på Instagram.

Bianca Kronlöf

Skådespelaren och komikern Bianca Kronlöf väntar sitt andra barn med programledaren Petter Oest. Paret har sedan tidigare dottern Nila född i juni 2020.

– Det är dags i början på mars. Jag har klarat av halva graviditeten nu och för att citera Bon Jovi: ”Woah, we’re halfway there”. Man kan säga att jag ser ljuset i tunneln, men känner samtidigt att det är så långt kvar. Jag är ganska trött på att vara gravid och vill bara ha bebisen, berättade Bianca för Aftonbladet i november 2022.

Annons
Bianca Kronlöf på Guldbaggegalan 2023
Bianca Kronlöf på Guldbaggegalan 2023

Foto: TT, Instagram

Se kändisarna som ska gifta sig 2023Brand logo
Se kändisarna som ska gifta sig 2023
Annons