22 snygga gravidklänningar för dig som ska på bröllop eller fest i sommar

gravidklänning för fest och bröllop

Just nu är butikerna fyllda av snygga gravidklänningar för dig som är bjuden på bröllop eller fest i vår och sommar. Vi har samlat 22 vackra varianter!

Är du bjuden på ett litet bröllop eller till något festligt tillfälle i vår eller sommar, samtidigt som magen växer? Då behöver du i alla fall inte längre fundera över vad du ska bära under tillställningen; vi har nämligen samlat säsongens finaste och festligaste gravidklänningar.

Snygga gravidklänningar 2021

Här är 22 snygga klänningar – långa och korta, mönstrade och enfärgade, med eller utan ärm – för dig som är gravid i vår och sommar.

Ljusblå omlottklänning från Anaya With Love. Den har volangkanter i tyll på ärmarna och nedtill, är markerad i midjan och finns här (reklamlänk från Apprl).

Grön klänning med smock från H&M Mama. Den har långa ärmar, en volangkant nedtill, smock på överkroppen och finns här (reklamlänk från Adtraction).

Orange klänning från Object. Den har tunna axelband, hög skärning med resår, slitsar i sidorna och finns här (reklamlänk från Adtraction).

Blommig klänning med glittriga inslag från H&M Mama. Den är V-ringad med två band fram, har knytning i midjan och finns här (reklamlänk från Adtraction).

Salviagrön klänning från Little Mistress Maternity. Den är V-ringad, har långa ärmar och knytning i midjan och finns här (reklamlänk från Apprl). Den finns även i rosa här (reklamlänk från Apprl).

Ljuslila omlottklänning från H&M Mama. Den har trekvartslånga puffärmar, en volangkant nedtill och finns här (reklamlänk från Adtraction).

Rosa plisserad klänning från Asos Design Maternity. Den har korta holkärmar och knytning med satinliknande band i midjan och är perfekt för brudtärnan! Du hittar den här (reklamlänk från Apprl).

Gul ärmlös klänning från H&M Mama. Den har axelband med knytning upptill, smock över bysten, är i en lång modell och finns här (reklamlänk från Adtraction).

Lila klänning från Asos Design Maternity. Den har korta ärmar med volanger, en hålmönstrad design och finns här (reklamlänk från Apprl).

Ljusrosa klänning från H&M Mama. Den har långa ärmar, smock upptill, en kjol med vackert fall och finns här (reklamlänk från Adtraction).

Gammelrosa klänning från Outrageous Fortune. Den har off shoulder-ärmar, smock över kroppen, dekorativa volankanter under bysten och nedtill och finns här (reklamlänk från Apprl).

Blommig klänning från H&M Mama. Den har trekvartslånga puffärmar, är högt skuren i halsen och finns här (reklamlänk från Adtraction).

Mörkgrön omlottklänning med viss plats för en växande mage. Den har korta ärmar, volangkant nedtill, kommer från Bubbleroom och finns här (reklamlänk från Adtraction).

Ribbad svart klänning från H&M Mama. Den är ärmlös och har trendig dragsko i sidorna som gör att du kan justera längden, den finns här (reklamlänk från Adtraction). Den finns även i beige här (reklamlänk från Adtraction).

Glittrig rosa klänning från Asos Design Maternity. Den har en liten V-ringning, nyckelhålsöppning i ryggen, trekvartsärmar med vidd och finns här (reklamlänk från Apprl).

Ljusgrön blommig klänning från H&M Mama. Den har korta ärmar med volanger, volangkant nedtill och knytning under bysten. Du hittar den här (reklamlänk från Adtraction).

Beige A-linjeformad klänning från Ellos Collection. Den har långa ärmar med manschett nedtill, en vid kjol med plats för en växande mage och finns här (reklamlänk från Apprl).

Blå klänning från H&M Mama. Den är ärmlös och V-ringad, har en dold resår under bysten och finns här (reklamlänk från Adtraction). Den finns även i ljusgult här (reklamlänk från Adtraction) och svart här (reklamlänk från Adtraction).

Ljusgrön klänning från Little Mistress Maternity. Den har virkade detaljer över bysten och ärmarna, en plisserad kjol och finns här (reklamlänk från Apprl).

Axelbandslös svart klänning från H&M Mama. Den är gjord i en tubmodell, har dold resår upptill och är perfekt att bära under en snygg kavaj, du hittar den här (reklamlänk från Adtraction).

Mörkblå klänning från Asos Design Maternity. Den är V-ringad, har volangärmar samt slits bak och finns här (reklamlänk från Apprl).

Ljusgrön V-ringad klänning från H&M Mama. Den har spetsdetaljer på ärmarna och ryggen, har en resår under bysten och finns här (reklamlänk från Adtraction). Den finns även i en mörkblå längre version här.

Snygga gravidkläder att bära i sommar

Fina gravidkläder under 500 kronor – 19 shoppingtips!