22 snygga gravidklänningar för dig som ska på bröllop eller fest i sommar

gravidklänning för fest och bröllop

Är du bjuden på ett litet bröllop eller till något festligt tillfälle i vår eller sommar, samtidigt som magen växer? Då behöver du i alla fall inte längre fundera över vad du ska bära under tillställningen; vi har nämligen samlat säsongens finaste och festligaste gravidklänningar.

Snygga gravidklänningar 2021

Här är 22 snygga klänningar – långa och korta, mönstrade och enfärgade, med eller utan ärm – för dig som är gravid i vår och sommar.

Ljusblå omlottklänning från Anaya With Love. Den har volangkanter i tyll på ärmarna och nedtill, är markerad i midjan och finns här (länk till butik).

Grön klänning med smock från H&M Mama. Den har långa ärmar, en volangkant nedtill, smock på överkroppen och finns här (länk till H&M).

Orange klänning från Object. Den har tunna axelband, hög skärning med resår, slitsar i sidorna och finns här (länk till Bubbleroom).

Blommig klänning med glittriga inslag från H&M Mama. Den är V-ringad med två band fram, har knytning i midjan och finns här (länk till H&M).

Salviagrön klänning från Little Mistress Maternity. Den är V-ringad, har långa ärmar och knytning i midjan och finns här (länk till butik). Den finns även i rosa här (länk till butik).

Ljuslila omlottklänning från H&M Mama. Den har trekvartslånga puffärmar, en volangkant nedtill och finns här (länk till H&M).

Rosa plisserad klänning från Asos Design Maternity. Den har korta holkärmar och knytning med satinliknande band i midjan och är perfekt för brudtärnan! Du hittar den här (länk till butik).

Gul ärmlös klänning från H&M Mama. Den har axelband med knytning upptill, smock över bysten, är i en lång modell och finns här (länk till H&M).

Lila klänning från Asos Design Maternity. Den har korta ärmar med volanger, en hålmönstrad design och finns här (länk till butik).

Ljusrosa klänning från H&M Mama. Den har långa ärmar, smock upptill, en kjol med vackert fall och finns här (länk till H&M).

Gammelrosa klänning från Outrageous Fortune. Den har off shoulder-ärmar, smock över kroppen, dekorativa volankanter under bysten och nedtill och finns här (länk till butik).

Blommig klänning från H&M Mama. Den har trekvartslånga puffärmar, är högt skuren i halsen och finns här (länk till H&M).

Mörkgrön omlottklänning med viss plats för en växande mage. Den har korta ärmar, volangkant nedtill, kommer från Bubbleroom och finns här (länk till Bubbleroom).

Ribbad svart klänning från H&M Mama. Den är ärmlös och har trendig dragsko i sidorna som gör att du kan justera längden, den finns här (länk till H&M). Den finns även i beige här (länk till H&M).

Glittrig rosa klänning från Asos Design Maternity. Den har en liten V-ringning, nyckelhålsöppning i ryggen, trekvartsärmar med vidd och finns här (länk till butik).

Ljusgrön blommig klänning från H&M Mama. Den har korta ärmar med volanger, volangkant nedtill och knytning under bysten. Du hittar den här (länk till H&M).

Beige A-linjeformad klänning från Ellos Collection. Den har långa ärmar med manschett nedtill, en vid kjol med plats för en växande mage och finns här (länk till butik).

Blå klänning från H&M Mama. Den är ärmlös och V-ringad, har en dold resår under bysten och finns här (länk till H&M). Den finns även i ljusgult här (länk till H&M) och svart här (länk till H&M).

Ljusgrön klänning från Little Mistress Maternity. Den har virkade detaljer över bysten och ärmarna, en plisserad kjol och finns här (länk till butik).

Axelbandslös svart klänning från H&M Mama. Den är gjord i en tubmodell, har dold resår upptill och är perfekt att bära under en snygg kavaj, du hittar den här (länk till H&M).

Mörkblå klänning från Asos Design Maternity. Den är V-ringad, har volangärmar samt slits bak och finns här (länk till butik).

Ljusgrön V-ringad klänning från H&M Mama. Den har spetsdetaljer på ärmarna och ryggen, har en resår under bysten och finns här (länk till H&M). Den finns även i en mörkblå längre version här (länk till H&M).

6 populäraste bröllopslocations i Sverige
0:45

Efter reklamen: 6 populäraste bröllopslocations i Sverige

(0:45)

Slå på ljud
Mer läsning för dig
Snygga gravidkläder att bära i sommar
Fina gravidkläder under 500 kronor – 19 shoppingtips!

Utvald läsning