Anna och Emil Jönsson Haag har fått sitt andra barn – det ska han heta

anna haag fatt barn SS
1:11

Efter reklamen: Det här heter kändisarnas barn födda 2021

(1:11)

Slå på ljud

Vi säger stort grattis till Anna och och Emil Jönnson Haag som blivit föräldrar till en son. Längskidarparet har sedan tidigare sonen Harry, 1, men har nu alltså blivit föräldrar för andra gången.

Anna Haags har fött sitt andra barn – det ska han heta

Den nyblivna mamman har lagt upp en urgullig bild på sin Instagram på de båda bröderna. På bilden får vi både se den stora syskonlyckan, men får också reda på vilket namn paret tänkt ge sonen. Och det är riktigt fint! Hon skriver:

När Harry mötte Helge...…!

Även maken Emil Jönsson Haag har lagt upp en bild på det lilla miraklet, med texten:

”Hej! Jag heter Helge, och nu börjar livet!”

Sonen kommer alltså få namnet Helge!

Kände sig lugn inför graviditeten

För bara några dagar sedan meddelade Anna Jönsson Haag att hon skulle checka ut en stund från sin instagram för att fokusera på den stundande förlossningen. Hon skrev:

Mest för att jag tänker gå in i snart-kommer-bebis-nummer-två å jag kan knappt bärga mig! Så vi ses på ett tag hörrni fina människor där ute!

Alldeles nyligen berättade också längdskidåkaren om din graviditet för Motherhood. Bland annat om att hon försökte träna så länge hon kunde, utifrån vad kroppen klarade av.

Anna Jönsson Haag har under sin karriär bland annat vunnit ett OS-guld i stafett. Dessutom tre OS-silver och fyra VM-medaljer.

Jämfört med sin förra graviditet kände hon sig mer lugn denna gång, sa hon i intervjun med Motherhood.

– Jag känner mig lite mer trygg i allt kring själva graviditeten samtidigt som man ändå är mer ödmjuk inför allt som faktiskt kan hända och att jag återigen har fått uppleva en så pass lättsam graviditet.

Anna Jönsson Haag

Ålder: 35

Bor: Frösön, Östersund

Gör: binner för träning, hälsa och allmänt välmående

Familj: maken Emil, 36, sonen Harry 1 år och 8 månader och nyfödda Helge

Kring mammaskapet berättade Anna Jönsson Haag att hon försöker ha efter en "blank-papper-mentalitet". Varje barn är ju sin egen lilla person, menar hon.

– Varje barn är ju unikt och varje relation är ju unik och man skapar ju den verklighet man lever i tillsammans, så jag har tyckt det varit ganska skönt att ha ett blank papper kring mina förväntningar på livet som mamma, sa hon i intervjun med Motherhood.

Vi önskar de nyblivna föräldrarna all lycka och en fin sommar!

Foto: Instagram/annahaag

Mer läsning för dig
Anna Haag om att bli tvåbarnmamma: ”Ser det som en spännande utmaning”
Carina Bergs ord om sonen Holgers relation till nya lillasystern Juno
Kändisarna som är gravida och ska få barn 2021