En del av

Måns Zelmerlöws stora skräck: Att vara en frånvarande pappa

15 maj, 2023 
Simon Nilsson Larsson
Måns Zelmerlöw
Måns Zelmerlöw har haft en intensiv jobbperiod på sistone.
Nu berättar han att den största rädsla livet är att han skulle bli en frånvarande pappa till sina barn.
Annons
Måns och Ciara Zelmerlöw om missfallenBrand logo
Måns och Ciara Zelmerlöw om missfallen

Ciara Janson Zelmerlöw och Måns Zelmerlöw träffade varandra på ett bröllop 2016. Tre år senare stod de tillsammans på sitt eget bröllop, och lovade varandra evig kärlek.

Familjen bestod redan då av två barn: Parets gemensamma son Albert och Ciaras son Archie som hon fick från ett tidigare förhållande.

– Allt gick väldigt fort men det är helt underbart. I och med att Ciara redan hade en son när jag kom in i bilden kändes det så naturligt att bli familj. Jag var redo för den biten och det är verkligen det mest fantastiska som finns. Kanske inser jag det ännu mer nu sedan jag blev pappa till Ossian, säger Måns Zelmerlöw i en intervju med Hemmets journal.

Annons

Måns Zelmerlöws många jobb

I helgen kommenterade Måns Zelmerlöw finalen av Eurovision song contest, och under våren har han varit ute på turnén Vårskik. Samtidigt syns han i Masked singer.

Och det är inte allt. Nu utbildar han sig till pilot, och jobbar med sin stiftelse Zelmerlöw & Björkman som han har tillsammans med tennislegendaren Jonas Björkman.

I somras fick Måns och Ciara Zelmerlöw sin andra gemensamma son.

Han har med andra ord mycket på sitt schema, och det blir en hel del resande fram och tillbaka mellan hemmet i England och Sverige. Till Hemmets journal berättar han om sin största rädsla i livet:

Annons

– Att mina barn ska växa upp och inte tycka att jag varit tillräckligt närvarande. Men så länge jag ens tänker så är det nog ingen fara.

Drömmen om att flytta till Sverige

I framtiden hoppas familjen kunna flytta till Sverige. Just nu går inte det eftersom Archies pappa bor i England och det är viktigt att de får vara med varandra.

Istället tillbringar Zelmerlöw-familjen tre månader i Sverige varje månad.

– Vi har ett sommarställe på Bjärehalvön i Skåne där jag själv är uppvuxen. Det är mitt paradis och det kändes därför viktigt för mig att ge barnen det jag fick i form av att springa på grusvägar, cykla omkring, fiska krabbor och allt det där som är ett sommarparadis för mig, säger Måns Zelmerlöw.

Ciara Zelmerlöw – 5 saker att vetaBrand logo
Ciara Zelmerlöw – 5 saker att veta

Foto: Instagram, TT

Annons