En del av

Motherhoods bloggare om vad de tänker göra mer av år 2022

21 dec, 2021 
AvHannah Bergroth
Julia Wiberg, Elisabeth Lindroth och Louise Edlund Winblad
Låt 2022 bli året vi börjar göra mer av det vi mår bra av. Som nedräkning inför det nya året delar Motherhoods profiler med sig av klokheter, glädje och humor som vi alla borde ta med oss in i det nya året.
Annons

Snart säger vi tack och hej till 2021 och välkomnar ett nytt år. Det kanske finns händelser som du vill lämna bakom dig, kanske något du har något inplanerat som du ser extra mycket fram emot eller så vill du bara njuta av en mjuk nystart.

Ett nytt år brukar innebära förväntningar på att det ska bli det bästa året någonsin, men vi på Motherhood vill istället påminna om att sänka ribban och alla måsten och istället fokusera på att göra saker som du, fina mamma, mår bra.

Här berättar några våra fantastiska bloggare vad de önskar att nästa år ska innehålla. Hoppas du blir lika inspirerad som vi!

Se också: Motherhoods bloggare önskar Gott nytt år

Motherhoods bloggare önskar gott nytt årBrand logo
Motherhoods bloggare önskar gott nytt år

Motherhoods bloggare om vad de vill göra mer av år 2022

Weekends med kompisar, spabesök eller att säga nej lite oftare. Här berättar våra fantastiska bloggare om vad de vill att det kommande året ska innehålla mer av.

Annons

Nina Campioni: ”Jag vill säga nej mer ofta”

Nina Campioni med barnen Rosso och Essie
Under 2022 ska Nina bli noggrannare med att säga ”ja” till sig själv. Här med barnen Essie och Rosso.

– Jag vill säga nej mer ofta under 2022. Det vill säga, jag vill kanske inte göra mer av något utan snarare mindre av något. Nej kanske låter tråkigt, men för mig innebär det att säga ”ja” till mig själv. Mer tid för mig själv att göra det jag verkligen vill istället för att säga ja till andra saker som inte gagnar mig så mycket.

Elisabeth Lindroth: ”Jag kan vara good enough och det är så jävla skönt!”

Elisabeth Lindroth
Elisabeth har landat i att hon kan vara good enough, SÅ inspirerande.

– Det jag vill ta med mig under nästa år och resten av livet är: Att jag måste må bra för att folk runtomkring mig ska kunna må bra, och jag behöver inte vara bäst på allt. Jag kan blogga utan att bli en superbloggare, jag kan vara mamma utan att bli årets mamma, jag kan vara en partner utan att vara kanske den bästa partnern hela tiden och jag kan jobba utan att försöka bli chef. Jag kan vara good enough och det är så jävla skönt!

Annons

Julia Wiberg: ”Jag önskar att få bli lite mer som Svante”

Julia Wiberg med barnen Norma och Maj-Lis
Julia drömmer om mer sömn. Här med barnen Maj-Lis och Norma.

– Vad jag vill göra mer av nästa år är... Att sova! Nej men, det är det enda jag vill. En som har ett liv jag avundas varje dag och varje natt är Svante, som sover 24/7. Så det önskar jag mig, att få bli lite Svante.”

Elin Carlson: ”Skulle vilja gå på spa lite oftare”

Elin Carlson
Under 2021 lämnade Elin och familjen storstan för ett liv på landet.

– Under 2022 skulle jag vilja gå på spa lite oftare och få massage för min kropp behöver det. Utöver det vill jag fortsätta på det spåret som vi är inne på här med hästarna och lite lugnare liv på landet. Det passar vår familj bra.

Annons

Louise Edlund Winblad: ”Jag ska göra mer inte vabba”

Louise Edlund Winblad
Det blev lite väl mycket vab under 2021, tycker Louise.

– Jag tänkte att jag skulle vabba, inte mer, utan vabba mindre. Alltså att jag ska göra mer inte vabba.

Peppe Öhman: ”Jag vill ha fler weekends med mina vänner”

Peppe Öhman
2021 var året då Peppe blev en del av Motherhood-familjen.

– Det jag vill ha mer av år 2022 är fler weekends med mina vänner. Åka bort med mina vänner och tillbringa minst två nätter med dem. Dricka drinkar, äta frukost och bara ha det härligt!

Annons

Foto: Privat

Annons