En del av

Petra Mede om att bli tvåbarnsmamma

08 aug, 2022 
AvMichaela Mastad
Fotograftt, Instagram
Petra Mede
Det var nyligen som Petra Mede fick sitt andra barn. I programmet Tilde öppnar hon upp sig om hur det är att vara tvåbarnsmamma.
– Det är lite chockartat.
Annons
VIDEO: 5 saker du vill veta om Petra MedeBrand logo
VIDEO: 5 saker du vill veta om Petra Mede

Det var tidigare i år som tv-profilen Petra Mede avslöjade att hon väntade sitt andra barn. Tidigare har hon tioåriga-dottern Adeline. I Nyhetsmorgon berättade Mede de glada nyheterna och att denna gång gör hon gör detta på egen hand.

– Det här gör jag på egen hand, som jag gör med så mycket i livet, sa Petra Mede i Nyhetsmorgon när hon berättade om graviditeten.

Nyligen möttes vi av nyheterna att Mede har fått sin efterlängtade bebis och i talkshowen Tilde öppnar Petra upp sig om livet som tvåbarnsmamma.

Petra Medes bebisavslöjande

Petra Mede delar ofta inte med sig av sitt privatliv och i slutet av graviditeten fanns det inga tecken på att tv-profilen hade fött barn. Men när Petra skulle gästa programmet Tilde så avslöjade programledaren Tilde De Paula att Mede hade fött sitt andra barn.

– Jag skulle vilja påminna er om vad som händer nästa fredag. Då nyblivna mamman Petra Mede berättar om sin nya show 50/50, sa hon då.

Annons

Petra har nämligen fått en liten flicka som ska ha fått namnen Paula Ella Mede, något som Hänt var först med att rapportera om.

”Det är underbart”

När det väl var dags för tv-profilen att gästa Tilde så var det inga sura miner från Petras sida om avslöjandet utan snarare tvärtom.

– Nej men Tilde, om någon ska avslöja det så är det ju du, sa Petra och fortsatte:

– Jag har ju dessutom döpt den här lilla tjejen till Paula för att hedra dig, Tilde.

Petra öppnade även upp sig om hur det är att vara tvåbarnsmamma. Det efter att Tilde frågat om hon bekantat sig med den så kallade "tvåbarns-chocken" än.

– Det är så konstigt för när man väntar barn så är det bara "gud vad underbart". Men nu helt plötsligt säger alla att det är en jättegrej att få två barn, men ingen pratade om det innan, sa hon och fortsatte:

– Det är underbart, men ja det är lite chockartat.

Foto: TT, Instagram

SE OCKSÅ: Så skaffar du barn på egen hand – steg för stegBrand logo
SE OCKSÅ: Så skaffar du barn på egen hand – steg för steg
Annons