En del av

Svenska programledare som har barn tillsammans

09 dec, 2022 
AvMotherhood Redaktionen
programledare
Folkkära programledare som Renée Nyberg och David Hallenius är vi vana att se i tv-rutan. Men visste du att de till och med har barn tillsammans?
Annons

Många av våra svenska programledare har jobbat i tv-rutan i årtionden. Ja, så pass länge att det nästan känns som att tittarna vuxit upp – och till och med fått en mysig och personlig relation till dem.

Se också: 12 kända programledare som blivit ett par

12 kända programledare som blivit ett parBrand logo
12 kända programledare som blivit ett par

Vi är vana att se dem i deras yrke, men hur ser egentligen deras privatliv ut? Vissa är gifta och har skapat familj med en partner i en helt annan bransch, medan andra har träffats på jobbet och till med fått barn ihop.

Svenska programledare som har ett eller flera barn tillsammans

Vi har tidigare skrivit om artister som bildat familj. Här är några av våra folkkära programledare som gjort samma sak.

Annons

Kristin Kaspersen och Hans Fahlén

Tvåbarnsmamman och den omtyckta programledaren Kristin Kaspersen har två söner, med två olika pappor. Under sju år under 1990-talet var hon tillsammans med Martin Lamprecht, och de fick sonen Filip, 25, tillsammans.

Senare träffade hon programledaren Hans Fahlén, och de gifte sig 2003. Året därpå föddes deras gemensamma son, Leon som idag är 18 år.

Kristin Kaspersen, Hans Fahlen och barnen Leon och Filip
Kristin och Hans med lilla Leon i famnen och Filip på mingel år 2006. År 2009 gick paret skilda vägar.

Brita Zackari och Kalle Zackari Wahlström

Medieprofilerna Brita och Kalle har inspirerat hela svenska folket till ett liv på landet, tack vare sitt program Hjälp! Vi har köpt en bondgård. Innan dess såg vi dem i program som Kalle och Britas Hälsoresa och Kalle och Britas Sex liv.

Annons

Förutom att de jobbar tillsammans är de även en familj. Tillsammans har de barnen Essa, 6, och Björn, 3. Kalle har dessutom en son, Glenn, 16, från ett tidigare förhållande.

Familjen Zackari Wahlström.

Carina Berg och Kristian Luuk

Det var 2008 som programledarna Carina Berg och Kristian Luuk gifte sig. Kristian hade barnen Smilla, 25, och Sebastian, 22, innan han träffade Carina, men 2010 fick de sonen Holger, 12, tillsammans.

År 2016 gick de skilda vägar och idag lever Carina med fotbollsspelaren Erik Berg, och de har barnen Otto, 3, och Juno, 1, tillsammans.

Carina Berg och Kristian Luuk
Kristian Luuk och Carina Berg innan de fick sitt gemensamma barn Holger.

Renée Nyberg och David Hellenius

Renée och David måtte vara ett av Sveriges folkkära programledarpar. Trots att de jobbar med olika ser man dem ofta tillsammans i andra sammanhang. 2006 fick de sitt gemensamma barn, Leo, 16, som vi kunnat se i bland annat julkalendern och andra humorprogram.

Annons

Det man kanske inte tänker på är att Renée har två barn från ett tidigare förhållande – och att hon nu dessutom kan titulera sig mormor.

David Hellenius och Renée Nyberg
David och Renée.

Anders Pihlblad och Henrik Alsterdal

Du känner säkert igen Anders och Henrik från TV4 där de bland annat rapporterat i Nyhetsmorgon. De träffades på jobbet och gifte sig år 2012 och har tillsammans två barn.

Dock har de varit noga med att inte sina två skatter offentligt, av olika anledningar.

Henrik och Anders
Henrik Alsterdal och Anders Pihlblad på galapremiär utan barnen.

Foto: TT/Instagram

Annons