En del av

Petra Mede har blivit mamma igen

01 aug, 2022 
AvMichaela Mastad
Fotograftt
Petra Mede
Nyligen möttes vi av nyheten att Petra Mede återigen blivit mamma. Något som TV4-kollegan Tilde de Paula avslöjade i fredagens program av Tilde.
Annons
5 saker du vill veta om Petra MedeBrand logo
5 saker du vill veta om Petra Mede

Skådespelaren och programledaren Petra Mede har blivit mamma igen, något som Hänt var först med att rapportera om. Det var i programmet Tilde som programledaren Tilde de Paula avslöjade nyheten. I slutet av programmet bekräftade Tilde de Paula:

– Jag skulle vilja påminna er om vad som händer nästa fredag. Då nyblivna mamman Petra Mede berättar om sin nya show 50/50, avslutades programmet med.

Beräknad att föda i slutet av juni!

Petra Mede avslöjar sin graviditet

Petra Medes graviditet var länge okänd, men sex månader in i graviditeten kom avslöjandet. Det var när Petra gästade Nyhetsmorgon som hon bekräftade att hon var gravid med sitt andra barn.

– Jag är så otroligt glad och lycklig och känner mig väldigt, väldigt privilegierad. Man tar en dag i taget. Inget är självklart, en graviditet är aldrig självklar. Jag längtar till vi är i mål, sa hon i Nyhetsmorgon.

Programledaren har sedan tidigare dottern Adeline med Mattias Günther. Men när hon fick frågan om det finns en partner med i bilden denna gång svarade Petra så här:

– Nej, det här gör jag på egen hand, som jag gör med så mycket i livet.

Foto: TT

Annons