En del av
Artikeln innehåller reklamlänkar

Halloween: Kläder och dräkter till barn – vi listar 12 fina kostymer!

17 okt, 2021 
https://image.motherhood.se/Lovisa_byline.jpg.jpg?imageId=538804&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=1318Lovisa Svedlund
kläder för barn på halloween
Halloween närmar sig och det börjar bli dags att planera årets kostym! Är du på jakt efter en riktigt kul, kuslig eller klassiska halloweenkläder till ditt barn? Här listar vi tolv fina köp som finns i butik i år!
Annons

Gå bus eller godis, klä ut sig och göra fint höstpyssel. Halloween är en riktigt kul högtid för våra barn! Halloweenveckan prickar dessutom alltid in höstlovet vilket gör den extra tacksam att fira, eftersom en del av oss är lite extra lediga.

Är du på jakt efter en kostym, dräkt eller klädesplagg till barnen att gå Bus eller godis i, eller till årets halloweenfest? Här listar vi tolv läskiga och roliga köp som finns i butik i år – från lillknoddens storlek upp till större barnens storlekar.

(Ps. Oktober är ofta en intensiv månad men av mamma-erfarenhet vet vi att större storlekar ibland tar slut. Så hinner du, skadar det inte att vara ute i god tid.)

1. Cape med öron

svart mantel barn halloween

En lika läskig som gullig mantel att dra på över vilka kläder som helst. Smidigt och festligt! Här kan du läsa mer och köpa cape:en (länk till butik).

Annons

2. Skelettdräkt

skelettjumpsuit barn halloween

Den klassiska skelettdräkten finns i flera former i årets halloweenkostym-shopping. Här som en mysig och läskig jumpsuit. Här kan du läsa mer och köpa skelettdräkten (länk till Ellos).

3. Superhjältedräkt

dräkt superhjälte halloween barn

Har du en stark liten hjälte där hemma? Den här gröna dräkten är lika snabb som cool. Läs mer och köp dräkten här (länk till butik).

Annons

4. Nageldekorationer

nageldekoration från lindex till barn på halloween

Vill ni ha en snabb, enkel och riktig spöklik lösning på halloweenkostymen i år? De här nageldekorationerna fixar outfiten på ett kick och är anpassade för barn. Läs mer och köp dem här (länk till Lindex).

5. Drakuladräkt

drakuladräkt från hm till barn

Både stilig och läskig! I klassisk drakulamantel kan man skrämma vem som helst. Läs mer och köp den här (länk till butik).

Annons

6. Läskig mask

mask till barn på halloween

Vem blir INTE skraj av den här masken? Enkelt att bara addera till de vanliga skolkläderna – och utklädnaden är fixad på en sekund! Här kan du läsa mer och köpa masken.

7. Spindelslöja

slöja på diadem med spindlar från hm till barn på halloween

Vad hör halloween mer till än spindlar? Med den här enkla diademslöjan kan man skrämma varenda kompis i skolan och på förskolan. Läs mer och köp den här (länk till butik).

Annons

8. Skelettpyjamas

pyjamas med skelett

I den här mysig skelettpyjamasen kan man både leka, gå Bus eller godis och skrämma en och annan familjemedlem. Läs mer och köp den här (länk till Lindex).

9. Brandmansdräkt

brandmansdräkt till barn

Har du en unge som är fascinerad av blåljus? Varför inte dressa ut sig till brandman under årets halloween! Läs mer och köp dräkten här (länk till Ellos).

Annons

10. Fladdermusdräkt

dräkt som fladdermus till halloween

Spänn på vingarna, släng på kjolen över ett par mjukisbyxor – och dräkten är klar! Läs mer och köp fladdermusdräkten här (länk till butik).

11. Rymdtröja

tröja till barn med rymdmotiv

Har du ett barn som inte gillar läskiga eller för utspökade kostymer? Den här rymdtröjan skapar precis rätt halloweenstämning men är fortfarande cool. Läs mer och köp den här (länk till Lindex).

Annons

12. Trollkarlsdräkt

trollkarlsdräkt till halloween för barn

Har du en Harry Potter-nörd där hemma eller bara någon som gillar magi, häxor och ugglor? Då ska ni satsa på den här trollkarlsdressen. Läs mer och köp den här (länk till butik).

Se också: 5 läskiga pyssel på Halloween

5 läskigt enkla halloweenpyssel
5 läskigt enkla halloweenpyssel
Annons
Innehåller reklamlänkar