En del av

Mammasajten Motherhood fyller 1 år – här är allt som hänt under året

29 okt, 2021 
AvLovisa Svedlund
Motherhood fyller ett år
Vi är så otroligt glada och stolta över vårt Motherhood-universum – där vi nu fått hänga med er underbara läsare ett helt år. Grattis till oss och er för att vi tillsammans skapar värdens skönaste mammahäng.
Annons

Bortom pekpinnar och åsiktsbazukas. Mamma-till-mamma-hjälp, stöttning genom hela mammaresan och äkta expertis. Det var några av sakerna vi såg ett behov av hos er mammor när Motherhood startade för ett år sedan.

Se också: Motherhood fyller 1 år

Motherhood fyller 1 årBrand logo
Motherhood fyller 1 år

Och idag är vi så glada att kunna önska oss alla och den här bebisen som hunnit växa en hel del – GRATTIS Motherhood på 1-årsdagen!

– Jag blir lika gråtmild och nostalgisk kring vårt jubileum som när något av mina barn fyller år! För det är så mycket som är likt det verkliga livet här. Så mycket kärlek och kämpande, men också så sådan enorm samarbetsvilja och så starkt systerskap! Det är verkligen en hel by som står bakom denna fina satsning, säger Jennie Sandberg, chefredaktör.

Annons

Ditt universum för hela mammaresan

Precis som att det händer oberäkneliga saker i våra barns utveckling det första året har tiden gått i en rasande fart på Motherhood. Några saker vi är lite extra stolta över under vårt första levnadsår är:

Motherhood redaktionens gratualtioner

Detta vill vi på Motherhood-redaktionen säga på 1-årsdagen om mammaplatsen där vi hänger hela dagarna:

Jennie Sandberg, chefredaktör:

Ingenting möblerar om saker och ting som att bli förälder. Från första stunden du håller det nya lilla knytet i din famn är du mamma. Resten av livet. I samma sekund får du något gemensamt med en enormt stor del av världens befolkning, och vår ambition är att ta en knivsudd av den samlade kraften, kunskapen och tryggheten och skapa Motherhood. Ett år in på vår resa tycker jag vi har lyckats – och det är mycket tack vare dialogen vi har med våra läsare. Det är ni som formar oss!

Jennie Sandberg, chefredaktör Motherhood
Jennie Sandberg. Foto: Aller Media

Sanna Rossäng, tf redaktionschef:

Annons

Motherhood är sajten jag önskar hade funnits när jag själv blev mamma. Det finns ingen annan mötesplats för mammor som suddar bort pekpinnar och istället skapar gemenskap och pepp kring mammaskapet på det sättet Motherhood gör. Då är jag självklart högst partisk (men med all rätt!)

Sanna Rossäng, tf redaktonschef Motherhood
Sanna Rossäng med dottern Ilse. Foto: Privat

Jenny Grundemark, föräldraledig redaktionschef:

Ett år in på vår resa tar jag särskilt med mig alla starka, peppande, inspirerande och gripande öden vi har fått ta del av och dela med er. Från sexårige Kid som älskar klänningar men skammas på grund av stumma könsstereotyper till den hjärtslitande berättelsen om hjärtebarnen Tim och Lova.På Motherhood bor en sådan fin kraft i berättandet och i det tillåtande systerskapet mammor emellan. Varmt, nära och äkta - utan filter.

Annons
Jenny Grundemark
Jenny Grundemark. Foto: Aller Media

Hannah Bergroth, digital och sociala medie-redaktör:

Att varje dag få gå till jobbet och känna att jag och mina härliga kollegor peppar, stöttar och inspirerar Sveriges alla mammor gör mig glad enda in i hjärteroten. Motherhood är en självklar plats att hänga på och jag ser så fram emot att få se den här bebisen växa.

Hannah Bergroth
Hannah med sonen Knut, 7 år. Foto: Privat

Lovisa Svedlund, digital redaktör och SEO-redaktör:

Annons

Mammor har alltid haft en extra fin plats i mitt hjärta. Jag bli otroligt glad om vi kan hjälpa några av er att bli inspirerade, lättade, hjälpta eller lite mindre självkritiska här inne. Är så peppad på att gå in i ett nytt Motherhood-år med er!

Lovisa Svedlund, redaktör motherhood
Lovisa Svedlund. Foto: Privat

Elisabeth Granseth, praktikant och digital reporter:

Jag började hänga på Motherhoods sajt för ett år sedan när jag var föräldraledig. Jag drogs till den inspirerande läsningen och den varma tonen. Nu är jag praktikant här och tycker det är fantastiskt roligt att få vara med och skriva för Sveriges alla mammor.

Annons
Elisabeth Granseth digital reporter och praktikant på Motherhood
Elisabeth Granseth. Foto: Privat

Tack, bästa mamma!

Återigen – stort tack för att du vill vara en del av vårt universum. Vi tänker fortsätta finnas där för dig under hela mammaresan och hoppas du hänger med ända tills både dina egna barn och Motherhood blir riktiga tonåringar.

Grattis oss och er!

Önskar Motherhood-redaktionen

Ps. Vi vill alltid prata med dig! Har du en idé på något vi borde skriva om, sitter du på en krönika eller bara vill snacka lite? Hör av dig till oss på Facebook eller Instagram.

Få nyhetsbrev från motherhood.se!

Få nyhetsbrev med massor av tips om mammalivet till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är gratis såklart!

Annons