En del av

Motherhoods expertpanel – här är allt du behöver veta

10 nov, 2021 
Redaktionen Motherhood
Kajsa Kaijser, Veronica Calembe, Hanna Fischer och Maria Dufva är Motherhoods expertpanel.
Är föräldraskapet extra svårt ibland? Dyker det upp frågor som ibland känns omöjliga att svara på? Nu lanserar vi Motherhoods expertpanel där läsarnas frågor besvaras av två experter åt gången. Häng med!
Annons

Så fort du blir förälder känner du en kärlek du aldrig har känt förut och plötsligt kommer du förstå vad andra föräldrar har pratat om. Du kommer vilja göra allt som står i din makt för att skydda, stötta och finnas där för det där lilla miraklet.

Men när du blir förälder inser du snabbt att föräldraskapet består av en hel del frågor och utmaningar som du kanske inte var beredd på.

Se också: Det här är Motherhoods expertpanel

Motherhoods expertpanel – din guide genom mammalivetBrand logo
Motherhoods expertpanel – din guide genom mammalivet

Motherhoods expertpanel – guidar, stöttar och hjälper

För att möta alla frågor och funderingar lanserar vi nu Motherhoods expertpanel – din guide genom hela mammalivet. För vad är egentligen bättre än att hjälpas åt genom livets alla utmaningar?

Varje vecka kommer en läsarfråga besvaras av minst två personer ur panelen. Frågorna täcker, precis som sajtens innehåll, moderskapets hela resa och kan innehålla funderingar kring allt ifrån graviditet till tonårslivets utmaningar.

Annons

Med målet att guida och stötta har vi skapat panelen, speciellt sammansatt för att möta den typer av frågeställningar och problem som dagens mammor brottas med.

Panelen består av fyra experter: Kriminologen och tonårsexperten Maria Dufva, psykologen och psykoterapeuten Hanna Fischer, barnmorskan Veronica Calembe och barnläkaren Kajsa Kaijser. Med deras olika bakgrunder, expertiser och infallsvinklar kommer de varje vecka med kloka svar och råd på era frågor!

– Det är en fantastisk grupp kvinnor vi har förmånen att kalla Motherhoods expertpanel. Den samlade erfarenheten, kunskapen och viljan att hjälpa andra är otroligt stark! Att vi dessutom ger läsarna förmånen att ta hjälp av två lämpliga experter per fråga känns väldigt fint. Svaren får också en ytterligare dimension eftersom vår kunniga trupp även är mammor, säger Jennie Sandberg, chefredaktör för Motherhood.

Det här är Motherhoods expertpanel

Motherhoods expertpanel är din guide genom mammalivet. För vad är egentligen bättre än att hjälpas åt genom livets alla utmaningar?

Varje vecka kommer en läsarfråga besvaras av minst två personer ur panelen. Frågorna täcker, precis som sajtens innehåll, moderskapets hela resa och kan innehålla funderingar kring allt ifrån graviditet till tonårslivets utmaningar.

Motherhoods expertpanel består av:
Maria Dufva, kriminolog och tonårsexpert.
Kajsa Kaijser, barnläkare.
Hanna Fischer, legitimerad psykolog och psykoterapeut.
Veronica Calembe, barnmorska.

HÄR kan du läsa mer om våra experter och ta del av fler frågor och svar från Motherhoods expertpanel.

Foto: Motherhood

Annons